Fästingbiten?

Hejsan bloggen!

Jag mår sämre idag än vad jag gjorde igår så jag har inte orkat blogga. Jag ringde till pappa och sa att jag mådde sämre så har ringde till sjukvårdsupplysningen och dom sa att jag kanske har blivit fästing biten, inte helt omöjligt för jag var ute med klassen och origenterade i onsdags.

Så pappa kommer snart och hämtar mig sen ska vi åka till barnakuten. Och jag är jävligt orolig för om jag inte minns fel så var det en tjej på tv-pogramet Sjukhuset som hade blivit fästingbiten och hon fick ta ryggmärgsprov! Ärligt jag kommer dö!!

Som ni förstår så kommer jag inte kunna blogga idag och jag vet inte om jag bloggar imorrn eller i övermorn. Får se hur jag mår.

Men ni får ha det bra! Pussar och kramar! ♥

Hemma imorrn

Hejsan bloggen!

Jag tänkte gå och lägga mig nu och jag kommer sova länge imorgon för jag ska inte till skolan. Jag tror att jag fortfarande har feber även fast jag har tagit en tablett.  Nu håller jag på att kolla på Scrubs. Jag skriver när jag vaknar imorgon. Pussar! ♥

Kollar på tv

Hejsan bloggen!

Jag ligger och kollar på sjukhuset, det är faktiskt ganska intressant. Jag mår inte så mycker bättre. Jag är fortfarande yr, har feber, hostar, är täppt och skiftar mellan att vara varm och kall. Det är ganska jobbigt faktiskt men jag överlever. Jag har just fixat facebook, det värkar faktiskt vara ganska kul =D

Men vet ni vad jag drömde inatt, det var världens konstigaste dröm. Det var en blandning mellan krig och origentering och så var det snö och mitt upp i allting kommer mamma med sin nya pojkvän. På tal om origentering så missar jag den imorrn. Jag tycker att det var synd för jag älskar att origentera och just imorrn ska vi origentera i 2 timmar, men det kommer fler chanser.

Men nu ska jag fortsätta dricka saft. Ha det bra! ♥


Sjuk...

Hejsan  bloggen!

Jag glömde att skriva igår. Hur mår ni? Jag mår inte så bra. Jag vaknade inatt och låg vaken ganska länge, och när jag  vaknade imorse hade jag 39,5 feber så jag stannade hemma. Jag somnade om och sov fram till halv 2. Nu har jag legat i soffan ocg druckit saft och varm choklad. Nu håller jag på att kolla på Greek, haha, det är faktiskt ganska bra.

Men nu ska jag läsa lite bloggar. XOXO

Lång inlägg om helgen

Hejsan bloggen!

Sist jag skrev var ju i torsdags kväll, hihi. Men jag fick det lite stressigt på fredags morgonen. Efter skolan stack jag och Sanna till stan och mötte upp Alice. Vi gick i lite affärer och köpte bl.a. ansiktsmasker. Vid fem tiden började vi åka hem. Vi kom hem till Alice vid halv sju tror jag. Då åt vi hembakad pizza vilket var super gott!

Efter maten duschade vi, badade bastu och hade ansiktsmasker. Sen pratade vi och Alice och Sanna klippte lugg. Alice klippte själv och jag och Alice hjälpte Sanna. Båda blev jättesöta. Vi somnade vid 23.20 ovanligt tidigt för annars brukar vi somna typ 3.

Vi vaknade vid halv 12, så vi sov över 12 timmar =P På dagen gick vi ner till sjön och pratade. På eftermiddagen cyklade vi bort till Alice gamla skolan. Vid 5 kom mina och Sannas föräldrar på middag. Alla hade det jättetrevlig och maten var jättegod! Vid 12 tiden åkte vi hem.

Men nu ska jag plugga lite och läsa lite bloggar. Skriver mer sen. Pussar! ♥


God natt!

Hejsan bloggen!

Jag ska gå och lägga mig i sängen och sova. Jag har just kollat färdigt på White Chicks, världens roligaste film =P Haha, jag satt här själv i vardagsrummet och gapskrattade.

Men nu ska jag sova. God natt! ♥

Iväg till torget

Hejsan bloggen!

Jag ska snart ner till hässelby gårds torg och lämna in min kappa på posten och så ska jag in på Ica en snabbis. Jag ska faktiskt lämna tillbaks min kappa för jag kände mig så uppkläd när jag hade den, och sen stacks den också =P

Men nu måste jag sticka, ska träffa Sanna en snabbis sen. Pussar och kramar! ♥

Torsdag

Hejsan bloggen!

Är lite stressad, jag ska gå om 10 minuter och här sitter jag i mina sovkläder. Ha en bra dag! ♥

God natt!

God natt alla läsare!

Jag har just kliat mamma på ryggen i 30 minuter för att tjäna lite pengar. Jag har sovmorgon imorgon så jag hinner skriva. Första lektionen är textil-slöjd, mitt favorit ämne. Jag bara älska att sy.

Men nu måste jag sova lite. Sov sött! ♥

Och priset för Sveriges sämsta uppdaterade blogg går till...

MIG!! =P

Nej men jag hade det lite stressigt imorse och efter skolan har jag inte haft någon lust att skriva. Första lektionen var idrott och vi origenterade. Jag sprang med Ylva och det gick jättebra. Vi han 8 kontroller på 45 minuter. Sen var det so, no och sen lunch. Efter lunch hade vi mentorstid och sen hade vi so-prov på industriella revolutionen. Det gick jättebra, jag blev lite stessad på slutet men jag han svara på alla frågor.

Och vet ni vad jag och mamma har gjort i en och en halv timme? Vi har mublerat(stavning?) om på mitt rum och det blev super fint. Det ända som saknas nu är en bredare säng, en ny byrå, en bänkskiva som skrivbord, tre gräddvita väggar och en vägg med en fin mönstrad tapet.

Men nu ska jag försöka hitta något på tv som är lite kul. Hugs! ♥

Tisdag

Hejsan bloggen!

När jag vaknade imorse kände jag mig inte så bra så jag stannade hemma idag. Jag somnade om och sov fram till halv 12. Nu har jag värmt lite soppa och sitter och kollar på tv. Senare idag kommer jag väll plugg lite. Det blir so, matte, svenska och engelska. Har prov i so imorrn, så det är ganska viktigt. Men nu ska jag mumsa på min soppa. Kisses! ♥

God natt!

Hejsan alla läsare!

Jag ligger i sängen och ska snart släcka lampan för att sova. Jag mår fortfarande lite dåligt så jag får se imorgon på morgonen om  jag ska gå till skolan. Men nu måste jag sova lite, hoppas ni har haft en bra dag! God natt! ♥


Hemma och är sjuk!

Hejsan bloggen!

Det har varit dålig uppdatering idag, men jag har inte mått så bra. Jag gick till skolan imorrse men gick hem efter första lektionen. Jag missade bussen med en halv minut så jag var tvungen att vänta i 30 minuter på nästa. När jag kom hem sov jag en liten stund och sedan har jag kollat på tv.

Jag var just inne på aftonbladets hemsida och kollade lite och då hittade jag en atikel om en 6 årig pojke som har startat en hemsida för att samla in namn för att rädda hajarna. För varje dag dör 250 000 hajar av människor som skär av deras fenor bara för att göra en soppa. Man kan skriva upp sitt namn på en lista för att rädda hajarna. Det har jag gjort och det borde ni också göra!
http://www.savethesharks.se/

Men nu börjar CSI, bloggar en gång till innan jag går och lägger mig. Puss! ♥

Nya hårsaker

Hejsan bloggen!

Jag har lite nya hårsaker. Jag har fått en hårfön från Philips och så har jag köpt en mousse från phc (Professional hair care). Båda funkar superbra! Hårfönen kostade 300 tror jag, köpt på Netonnet. Moussen kostade 65 kronor på Åhlens.



 Bilden blev inte den bästa, det här är anledningen:



Lyckat va?

Men nu ska jag sova. God natt! ♥



Söndag

Hejsan bloggen!

Jag vaknade vid 9, men jag gick inte upp fören halv 10. Jag träffade Sanna en liten stund, hon kom ju hem från Italien i natt. Hon berättade om saker som hade hänt när hon var där. Jag fick även 2 presenter, en ring och en prydnads sak. Jag kan kanske visa dom lite senare.

På eftermiddagen lämnade vi av min kusin och hennes kompis på Arlanda. Vi åkte vidare till Arlanda city och vidare till Stinsen. På Stinsen, som är ett köpcenter, hittade jag en jättefin basker som jag ska köpa så fort jag får pengar.

Men nu ska jag kolla lite på tv. Hugs! ♥

Liljan 4-ever

Hejsan bloggen!

Jag har just kollat på Liljan 4-ever, en film. Den var jättebra men gud så hemsk. Den handlar om en 16 årig tjej vars mamma åker till U.S.A med sin pojkvän men lämnar dottern hemma. Hon är utan pengar och börjar sälja sin kropp. Om ni inte har sett den borde ni se den om ni inte är känslig för sånna filmer. En annan liknande film är Human trafficing.  Men den är bättre tycker jag.

Men nu ska jag gå och lägga mig för jag mår inte så bra. Jag har jätteont i huvudet och det har inte hjälpt med Ibumetin. Så jag får försöka sova bort det. Sov sött! ♥

Nya frisyren

Hejsan bloggen!

Jag tog ett foto på min nya frisör förut och här kommer den:




 Pussar! ♥

Det här hade jag på mig på skolfotot



Jag hade:

En brun tunika med knappar på ärmarna från Gina (Ny)
En grå halsduk från Indiska (Ny)
Svarta tights frn Gina (Ny)
Mina beiga pumps från MQ

Bilden är inte den bästa, men jag ser inte vad jag tar kort på för jag har lyckats spräcka skärmen på min kamera. Men man fyller ju år snart =D

Pussar! ♥

God morgon!

Hejsan bloggen!

Jag vaknade för en halvtimme sen. Jag vet inte vad jag ska göra idag, kanske hittar på något med mamma eller bara stannar hemma och tar det lungt. Men nu ska jag ta lite frukost.

Kisses! ♥

Ojoj,

Hejsan bloggen!

Jag såg nu att mitt förra inlägg inte publicerades, så här kommer. Nu ska jag gå och lägga mig, men jag skriver imorrn på morgonen. Puss! ♥



Jag kom just hem från skolan. På sista lektionen blev jag jätteyr och började må illa så jag farmor kom och hämtade mig och skjutsade hem mig. Jag skulle ju till pappas jobb men jag får ta det nästa fredag.

Åh, den här veckan har gått fort. Sanna åkte just till Italien och hon kommer hem imorrn klockan 12 på natten så jag får träffa henne på söndag.

Men nu ska jag ta det lungt så att min yrhet försvinner. Kisses! ♥


Fredag

Hejsan bloggen!Äntligen fredag och det är såå skönt. Jag ska ta bussen till skolan om 5 minuter så jag mååste typ sticka nu. Men ni får ha en bra dag! ♥

God natt!

God natt alla läsare!

Jag sitter och kollar på lyxfällan med mamma, jag tycker att det är ganska bra =P Imorrn börjar jag 8, väldigt tidigt men jag slutar vid 1 så det är ingen lång dag. Efter skolan ska jag till pappas jobb och... ja, jag ska helt enkelt bara dit.

Men nu ska jag stänga av datorn, god natt! ♥


Klippt mig

Hejsan bloggen!

Jag han inte skriva imorse, vaknade ganska sent, så jag han att äta en macka och sedan springa till bussen. Jag har försökt att få tag på en frisör tid i 2 dagar. Först ringde jag till Ylvas frisör men hon var i New york. Sen ringde jag Johannas, hon jobbade inte på onsdagar. Jag ringde till 2 ställen till och dom hade heller inga tider. Sen hittar jag en frisör nära mig, trodde jag. Jag gick dit och gick in i porten och kollade på tavlan där det står vilka som bor på vilken våning. Det stod inget om någon frisör så jag ringde tjejen. Det visade sig att hon hade skrivit fel, hennes frisör salong låg inte ens i Stockholm.

Jag gick till två andra salonger, dom hade inga tider idag. Jag mötte upp Ylva och vi åkte till Vällingby för vi skulle fixa lite andra saker inför skolfotot. Jag gick in på Bobbys hårstudio och dom hade en tid, idag. Så nu har jag kort hår och hel lugg. Jag ska ta en bild.

Ja, imorrn ska jag ju ha skolfoto så jag ska gå upp extra tidigt. Jag lägger in en dagens outfit efter skolan. Men nu ska jag gå och lägga mig. Sov gott!

Åh!

Jag märkte just att det inlägget jag skrev när jag kom hem inte puplicerades, så här kommer det =P


Hejsan bloggen!

Jag kom just hem från Vällingby och jag hittade kläder att ha på skolfotot. Jag köpte en grå halsduk, svarta strumbyxor (som jag kanske ska lämna tillbaks och en brun tunika. Jag lägger in en bild sen. Jag och Ylva åkte dit direkt efter skolan och var där fram tills för en timme sen. Vi hade skit kul!!

Men nu ska jag läsa lite bloggar. Puss!

God natt!

God natt bloggen!

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite och sen ska jag sova. Imorrn ska jag nog åka upp till Vällingby en snabbis, jag måste lämna tillbacks en bok, klaga på den bh:n jag köpte för några veckor sen och byta mina strumpbyxor. Jag ska även klippa mig. Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det. Får se vad dom säger.

Men nu ska jag sova, god natt! ♥

Tisdag

Hejsan bloggen!

Jag vaknade för 30 minuter sen, på den tiden har jag ätit frukost och klätt på mig. Det blev en tjock-tröja och jeans. Ska snart möta Ylva så ska vi cykla till skolan. Efter skolan ska vi till Vällingby eller stan och köpa kläder till skolfotot.

Pussar och kramar! ♥

God natt!

God natt alla läsare!

Jag kollar på I ditt ansikte på kanal 5, eller jag tro att det heter så. Så fort det är slut ska jag gå och lägga mig. Efter skolan imorrn ska jag och Ylva till Vällingby eller stan, vi har inte riktigt bestämt oss, och köpa nya kläder till skolfotot på torsdag. Jag är lite nervös men det går väl bra. På onsdag ska jag klippa mig så att jag bli extra fin på skolfotot =P

Men nu ska jag gå och lägga mig. Skriver imorgon på morgonen. Sov gott! ♥

Hejsan bloggen!

Hej alla läsare!

Hur har eran dag i skolan varit? Min har varit okej. Efter skolan hämtade jag ut min kappa på posten och den här gången var det rätt storlek, och den är såå fin! Jag älskar den! Jag kan lägga in en bild sen.

På tal om bilder. Min kamera har gått sönder, buhu ='( Det är skärmen som har sprukigt. Så på ena sidan är det en svart fläck och på andra sidan är det vitt. Så jag kommer använda min mobilkamera istället för kameran, så bilderna kommer inte vara dom bästa.

Men nu ska jag nog ta och göra lite mat till mig och brorsan, mamma och pappa är på möte. Pussar! ♥


God morgon!

Hejsan bloggen!

Jag vaknade för 10 minuter sen, och har nu gjort frukost. Det blev mackor med sylt och juice. Jag ska träffa Ylva vi IP om 30 minuter. Men nu ska jag äta frukost. Ha en bra dag! ♥

Färdig med städningen

Hejsan bloggen!

Jag är färdig med städningen, eller asså jag har varit det ett bra tag. Nu kollar jag på Brigit jones med mamma och laddar ny musik på min mobil. Men nu ska jag fortsätta kolla. Pussar! ♥

Hemma igen!

Hejsan bloggen!

Jag är hemma nu, jag har varit på landet hela helgen. Där har jag legat i soffan och bara tagit det lungt =P Snart ska jag städa mitt rum =( Usch, orkar inte men jag måste. Vad händer i veckan? Jag ska till Vällingby på tisdag, på onsdag ska jag klippa mig för på torsdag blir det skolfoto. Samma dag kommer min kusin ner till Stockholm med en kompis.

Men nu måste jag städa. Hoppas ni gör något roligare. Puss ♥

God natt!

Hejsan bloggen!

Nu ska jag gå och tvätta av mig mitt smink och sedan ska jag gå och lägga mig. Imorrn fyller en kompis till mig 14 år så jag ska ge henne extra många kramar! Efter skolan ska jag åka och simma med några kompisar. Helgen kommer tillbringas på landet, jag ska försöka blogga från pappas mobil.

Ha det bäst!!! Pussar till alla, kommer sakna er! ♥

Sorlig film

Hejsan bloggen!

Jag sov ju hos Ylva igår så jag skrev inte nu imorrse. Jag hade vara 4 lektioner idag, det var matte, no, spanska och textil-slöjd. Ganska okej. Efter skolan gick jag och 5 av mina kompisar hem till Ellinor och kollade på en jättesorlig film. Den hetter A walk to remember. Ni som gillar sorliga filmer måste se den.

Men nu ska jag plugga lite. Pussar! ♥

Hemma hos Ylva

Hejsan bloggen!

Jag ska sova hos Ylva ikväll så det blir ett kort inlägg. Jag han inte skriva imorse, jag vaknade lite sent  =P Dagen i skolan var ganska rolig, eller asså inte själva skolan utan vad jag och mina kompisar gjorde.

Men nu ska jag vara lite social med Ylva. Skriver mer imorrn. Puss! ♥

Happy

Hejsan bloggen!

Som ni kanske förstod av överskriften är jag glad! =D Allt har ju gått så bra idag. Skolan, simmningen och nu har jag och pappa lagt in alla bilder från min gammla dator till in dator.

Men nu gott folk, nu ska jag plugga in lite engelska glosor. Enjoy! ♥

Hurtbulle =P

Hejsan bloggen!

Jag tycker att jag är lite hurtbulle idag för först gick jag till skolan, efter skolan åkte jag och Sanna och simmade vi 1km och sen gick vi 3 km i rask tackt. Jag tycker att vi är duktiga!

Dagen i skolan var bra, vi fick tillbacks no-provet, jag fick G+, max var G. Idag var faktiskt alla mina kompisar friska. Till middag blir det korv i ugnen med ost på och potatismos. Mums! Vad får ni till middag? Men nu ska jag läsa lite bloggar. Hugs! ♥

Tisdag

God morgon bloggen!

Jag vaknade just.Idag har jag ingen mentorstid så jag börjar 9.15. Idag är det vanlig dag i skolan. Men efter ska jag och några till åka till simhallen och simma.

Men nu mste jag gå upp och äta lite frukost. Hoppas ni har en bra dag! Hugs! ♥

Trött!

 Hejsan alla söta läsare!

Jag ska gå och lägga mig nu, jag har sprängande huvudvärk och håller på att somna och klockan är bara halv 10. Jag somnade sent igår och så försov jag mig imorrse. Imorrn efter skolan ska jag och några kompisar åka och simma.

Men nu ska jag duscha lite snabbt och sedan gå och lägga mig. Hugs! ♥

Älskar!

Hejsan bloggen!

Hemma från skolan. Jag vaknade 15 minuter innan jag skulle möta Sanna imorse så jag han inte skriva. Men imorrn ska det gå för då börjar jag 9.15. Jag cyklade och mötte Sanna vid IP, en idrottsplats i närheten av oss, sen gick vi till skolan. Föresten ÄLSKAR min cykel! ♥

I skolan var allt normalt, ingen speciellt hände. Men det var ovanligt många sjuka. Är det så på eran skola också?

Men nu ska jag ta något att äta. Pussar till mina kära läsare! ♥

God natt!

Hejsan bloggen!

Jag ska snart gå och lägga mig, men först ska jag massera/klia mamma på ryggen. Imorrn börjar jag klockan 8 men jag tror att jag kan blogga imorrn efter som att jag har min bärbara dator så nu kan jag blogga medans jag äter frukost. Jag vet inte vad jag ska göra efter skolan, jag kanske är med Sanna.

Men nu ska jag gå till mammi. Sov så gott! ♥

Hemma igen

Hejsan bloggen!Jag är hemma nu och sitter vid min egna nya laptop, älskar den!! Jag har även köpt en röd cykel, den är jättefin! Lovar att lägga in bilder. Jag köpte även en dataväska, en liten röd mus och en sak som man stoppar in i datorn så man kan kolla på tv i datorn.

När vi kom hem monterade jag ihop min cykel och började installera nya pogram på datorn. Jag stack iväg och träffade Sannaen lite stund. När jag kom hem var det middag och för några minuter sen var min dator färdig installerad.

Men nu ska jag ner och slänga lite skräp. Hugs! ♥


Köpa cykel?

Hejsan bloggen!

Snart ska jag, mamma och pappa åka iväg och kolla på en cykel åt mig. Den är röd och superfin! Men nu ska jag börja städa mitt rum. Skriver mer när jag kommer hem! Hugs! ♥

Hejsan hoppsan!

Hejsan alla läsare!

Jag kom hem vid 12 igår så jag orkade verkligen inte skriva. Vi hade det super trevligt! Först gick vi runt på stan i 5 timmar och jag hittade en jätte gullig tunika på Bik bok för 50 kronor. Vid 6 tiden satte vi på en italiensk resturang i tre timmar och bara pratade. Sen gick jag, Sanna och Alice på bio och såg Mamma Mia. Den var jättebra! En av dom bästa filmerna jag har sett, ni måste se den! Och den var så jävla kul!

Jag vaknade vid 7 men jag somnade om och sov till 11.30. Jag gjorde mamma och pappa sällskap när dom åkte och handlade. Jag kom hem för en liten stund sen och nu ska jag iväg till farmor och farfar på en fika. Kisses! ♥

4 september



Detta hade jag på mig idag:

 Jeans- Gina tricot
Vit tröja- MQ
Svart midjekort jacka- Gina tricot
Gult diadem- Fått av Sanna

Jag vet att bilden ite är den bästa men jag tog den med min modilkamera för det är enklare att ladda in bilder med den. Men nu ska jag gå och lägga mig. Kisses! ♥

Läxor, läxor och ännu mer läxor!

Hejsan bloggen!

Som ni kanske förstod av rubriken har jag för tillfället mycket läxor, jag har no-prov imorron och engelska läxa. Det kanske inte låter så mycket men det är svårt. Jag ska kunna 16 träds namn bara att kolla på bladen och stammen. Lite krångligt tycker jag att det är.

Jag har inte haft någon dagens outfit på evigheter. Så jag tänkte lägga in en outfit idag. Imorron har vi idrott första lektionen. Jag bor en bit från skolan, 10 minuter med buss, så man måste gå hemmi från typ 30 minuter innan man börjar. Men imorron ska vi vara på en idrotts plats bara några 100 meter från mig, tar kanske 5 minuter att gå. Så det bli jätteskönt.

Efter skolan ska jag, Sanna, Alice och våra mammor gå ut och äta på en italiensk restaurang i stan. Vi var där förra gången vi var ute men dom hade god mat och det låg trevligt så vi ska dit igen. Sen vid 8 eller 9 tiden ska jag, Alice och Sanna gå på bio. Jag vet inte vad vi ska se men vi kommer att ha kul. Kommer antagligen inte skriva något imorgon på morgonen och sen kommer jag inte komma hem fören väldigt sent Så det kommer att vara dålig uppdatering imorron.

Ojoj, vilket långt inlägg det här blev. Nu ska jag fixa dagens outfit. Hugs! ♥


Älskar idol!

Hejsan alla söta läsare!

Idag har jag varit i skolan som vanligt, men jag hade ingen bild så jag slutade vid 13.15 istället för 15.55. Skönt! Efter skolan stack jag hem för att plugga, men det blev inget plugg. Jag orkade inte, inte idag. Men jag och Sanna ska förhöra varandra på no-prover imorrn. Jag börjar inte fören 9.30 imorrn så jag tror att jag hinner skriva på morgonen.

Men nu börjar idol. Hoppas ni njuter av det lika mycket som jag gör. Kisses! ♥

Nästa: tv:n

Hejsan alla läsare!

Nu är jag färdig med läxan och nu ska jag bara skriva ut ett pappaer och sen ska jag kolla på tv, jag vet inte vad jag ska kolla på men jag hoppas det finns något bra. Puss ♥

Tisdag

Hejsan bloggen!

Vaknade lite sent imorrse så jag han inte skriva. Jag började halv 9 med mentorstid. Nu är veckans jobbigaste dagar avklarade. Imorrn väntar en 8-timmarsdag. Inte så kul men det är inga jobbiga lektioner så det är okej. Men nu måste jag plugga lite SO, skriver mer när jag är färdig. Hugs! ♥

Måndag

Hejsan bloggen!

Det har varit lite dålig uppdatering nu senaste dagarna, men jag ska försöka bättra mig. Idag har jag varit i skolan i hela 7 timmar. Men den jobbigaste dagen är avklarad. Efter skolan åkte jag och Sanna hem till mig. Vi åt lite mellanmål och jag städade mitt rum. Efter middagen satt jag lite vid datorn och gjorde läxor. Vid 9 började CSI NY, mamma gjorde mig sällskap.

Mamma är entligen posetiv till att måla om på mitt rum och det kanske till och med en tapet-vägg. Hoppas på lite nya möbler men specielt en big säng. Men nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig i sängen och kolla på Dexter. Sov sött! ♥

RSS 2.0