Nyår idag



 Bild från landet i helgen

Hejsan bloggen!

Idag är det sista dagen på året. Ganska skönt faktiskt, för att det har inte varit det bästa året om man säger så. Men helt okej. Idag har jag handlat med mamma och pappa, pluggat, städat och snart ska jag börja fixa mig inför ikväll.

Jag har sett att varenda bloggare ska lägga upp en årsresume, men det tänker inte jag. Jag inte bloggat i ett år, jag har inte så mycket bilder och jag har inget vettigt att skriva angående det. Ajaj, ni får väll vänta tills om ett år.

Jag har läst artikeln om blondinbellas pälsanvändande och tycker att det är löjligt hur folk kan reagera. Ska dom börja ifrågasätta alla som äter kött, har dunjackor eller skinnjackor. Kom igen, snacka om att göra det hela till en stor grej. Varför ska päls vara en sån tabu för?

Nyår imorgon



Mina bästa kompisar sedan första dan i mitt liv

 


Söta Alice



Hejsan alla läsare!

Hur är det med er. Med mig är det bra! Jag var ju på Ekerö hos Alice igår och jag sov över. Vi sjöng Sing Star, spelade Guitar Hero och var med tre av hennes kompisar, Ivana, Micke och Victor. På morgonen åkte jag, Alice och Ivana till hennes häst Felicia, så jäkla söt! Sen fick jag skjuts till busshållplatsen av hennes mamma och åkte hem till Sanna.

Vi pratade, kollade på Björn Gustafsson dvd:n, den var shit kul. Vi passade hennes lillasyster Wilma i 2 timmar så vi satt och lekte med lego med henne och sen när hon gick hade jag och Sanna lego krig. Det var jättekul! Haha.

Men nu ska jag ringa henne, hon ska komma hit så att vi kan samla pantburkar till klassresan. Ha det bra så länge!

 ♥

Måndag



Bild tagen i sommras ute hos Alice

Hejsan kära läsare! Jag har just ätit frukost. Jag hade lite svårt att sova i natt för jag låg uppe och hostade, men jag somnade till slut.  Ligger och hostat nu också =P

Idag ska jag vara med Alice. Hon skulle bara iväg till sin häst Felicia nu ett litet tag och sen skulle hon ringa. Nu ska jag bara kolla runt på lite bloggar. Ha det bra så länge!

En dag på stan blev detta:

Idag var jag ju i stan med några kompisar. Jag kom hem med bland annat det här:

Säg det inget till någon



Jag tänkte tipsa om boken jag håller på att läsa nu den heter ''Säg det inte till någon'' och handlar om en flicka vid namn Kathy. Hon blir misshandlad av sin pappa och sexuellt angripen i skolan av två pojkar. P.g.a blir hon uppkäftig mot lärare och andra i hennes närhet och on får gå till en läkare som ska ta reda på vad det är för fel på henne. Han frågar om hon blir utsatt för något i hemmet eller i skolan men hon svara nej och läkaren ställer diagnosen störning i personligheten.

Hon skickas till en anstalt där hon får jobba från dag till natt, blir utdatt för hemska straff och blir sexuellt utnyttjad av en präst. När hon berättar detta för en av nunnorna som jobbar där tror dom henne inte och skickar henne till en sjukhus för psykiskt sjuka. Jobben, misshandeln och utnytjjningen fortsätter.

I denna bok får man följa hennes väg genom allt detta. Jag har nästan läst ut den och den är så bra. Inte för att det händer bra eller roliga saker i den utan man förstår verkligen hur hon måste ha känt. Den är så hemsk. Denna bok är en själbiografi, alltså har detta hänt på riktigt, vilket gör det ännu hemskare. Om ni gillar självbiografier, läs den!

Allt flyter

Hejsan alla läsare!

Det blev inte så mycket plugg förut. Satt mest och kollade in i väggen =P Vi åt lite middag och sen packade vi ihop och åkte hem. När jag kom hem fixade jag mig lite och sen mötte jag Ylva för att åka till Vällingby och gå på bio med några andra kompisar. Vi såg Allt flyter, den var jätterolig.

Nu ska jag gå och duscha. Jag tänkte lägga upp lite bilder sen när jag kommer tillbaks. Ha det bra så länge! ♥

Plugg

Hejsan bloggen! 

Jag sitter här i soffan och ska snart börja plugga. Jag har ju jullov men jag har ett fördjupningsarbete som ska vara färdigt efter lovet så jag håller på med det nu. Men nu ska jag fortsätta. Ha det bra! ♥

Happy

Hejsan alla söta läsare!

Jag såg just att jag har fått 6 kommentarer den senaste timman. Fett glad! Hur är det med er? Med mig är det bra, har lite ont i magen bara. Jag fick en fråga vart jag har köpt min väska. Den kommer från
nuknuk.se och kostade 350 kronor tror jag.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Har suttit vid datorn, gått på en promenad med mamma och pappa och läst i min bok. Jag började läsa i den i somras någon gång men håller fortfarande på. Har inte hunnit så mycket under hösten, så stressigt i skolan just nu. Men nu ska jag kolla in lite bloggar. Ha det bäst! ♥


På landet

Hejsan bloggen! Hur är det med er? Igår hann jag inte skriva något för när jag kom hem fixade jag mig och sen åkte vi hem till min farmor och farfar. Vi åt god mat och pratade om allt mellan himmel och jord. Min faster, farbror och kusin var också där. Jag fick pengar, badsaker, presentkort, läppglans och godis, tror det var allt.

Idag åkte jag Ylva och hennes lilla syster upp till Vällingby. Ylva och hennes syster bytte en klocka och jag köpte en ny jacka. En brun från Everest. Jättenöjd. Sen åkte jag hem, packade ihop och jag, mamma och pappa åkte till landet. Nu sitter mamma och pappa och kollar på någon film på 1:an och jag sitter här med min laptop i knät.

Men ni får ha det så bra sålänge. Jag skriver mer imorgon. God natt!
 

 ♥

Juldagen

Hejsan bloggen!

Jag ska snart ringa Sanna, va ska vara med varandra idag. Vid 4 tiden ska jag hem till farmor och farfar för att fira jul med pappas sida av släkten. Ska bli jättekul, det var jätte länge sen jag träffade dom. Men nu ska jag gå och klä på mig. Pussar och kramar! 


Julaftons outfit



 Kjol- Gina tricot
 Linna- H&M
 Leggings- Gina tricot
 Strumpor- H&M
 Kofta- Gina tricot
Skor- Din sko


Lyckad julafton

Hejsan bloggen!

Min julafton har varit jätte lyckad. Vaknade vid 10, tror jag, åt lite frukost. Sedan gick jag och duschade håret och kroppen, sen la jag mig i badkaret med hår inpackning och ansiktsmask. Rakade benen, fotbad, peela mig, smörjde in mig på mig. Kände mig som en ny människa.

Vid tre kollade man ju självklart på Kalle Anka. Efter halva gick jag in på mitt rum och kollade medan jag fixade håret och sminkade mig. Vid fem kom farmor och farfar. Vi åt julmat tills alla var mätta och belåtna. Sen började vi öppna julklappar. När det var 6 stycken kvar tog vi paus för att äta hemma gjord pepparkaks glass, det var super gott. Sedan öppnade vi de julklapparna som var kvar.

I julklapp fick jag en väska, pengar, biobiljetter, morgon rock och busskort. Supernöjd med allt. Jag fick även raggsockor av brorsan men det var fel modell. Men gulligt iallafall att han försökte. Men en av dom bästa var att det kom lite snö. Jag blev så glad när jag såg att det snöade. Här kommer lite bilder:




Bordet innan vi satte oss



Haha, pappas hand, hans kind och lilla jag



Min nya väska



Jag bara älskar den!






Dagen före dopparedagen

Hejsan hoppsan bloggen!

Som sagt, jag var ju på julmarknad idag i Gamla Stan för Skansen hade stängt. Det var mysigt men inte så kul. Det blåste, det var kalt och det fanns 10 bodar som sålde godis, knäckebröd och korv. Ganska lång tråkigt efter ett tag. När jag kom hem städade jag rummet, sen kom Sanna och Ylva. Vi hade julklapps utdelning. Jag fick en mascara och en eyeliner, haha, jag har lekt lite med dom nu på kvällen =P

Nu ligger jag på sängen och lyssnar på julmusik för att höja julkänslan lite. Det går inte så bra. Om en halvtimme är det julafton, ska vara uppe tills dess. Sen ska jag sova. Pussar och kramar! ♥

Julmarknad

Hejsan bloggen!

Jag ska snart iväg till Gamla Stan på julmarknad med Ylva, Skansen hade inte öppet idag. Men nu ska jag klä på mig, sminka mig och fixa håret. Pussar och kramar! ♥

Imorgon är det julafton



Hejsan bloggen!

Det är helt sjukt att det är julafton imorgon. Min julkänsla är inte stor, funderar om den ens existerar, men senare idag ska jag och Ylva på julmarknad, hoppas att känslan blir lite större. Idag köpte jag den sista julklappen, super skönt. Ikväll, alltså om cirka 20 timmar, ska jag, Ylva och Sanna ha julklapps utdelning, mysigt ska det bli iallafall.

Idag har jag varit i Vällingby och stan med Ylva. Först stack vi till Vällingby, fixade lite julklappar, jag lämnade tillbaks en tunika, och jag gick till läkaren. Sedan fortsatte vi in till stan. Vi gick runt, pratade och hade det mysigt. Vid halv 4 åkte vi till söder för att köpa biobiljetter till Twilight. Sedan gick vi till ett köpcenter i närheten, köpte godis, åt lite och pratade. Sedan gick vi och såg filmen. Den var superbra!!! Den bästa på länge! Om ni inte har sett den, gå och se den nu!!!!

Oj va långt inlägget blev. Men nu måste jag sova lite. Ska upp ganska tidigt imorgon, har mycket för mig. Ska på julmarknad, städa rummet som jag inte hann med i söndags och kanske klippa mig. Ha det bra så länge! ♥

Julafton om tre dagar och fjärde advent

Hejsan bloggen!

Inte många dagar kvar till julafton nu. Åh, allting är så juligt, idag var vi och köpte gran, jag och pappa har just klätt den och jag har pyntat inne på mitt rum. Älskar den här tiden på året!

Julafton kommer att tillbringas i lägenheten med mamma, pappa, brorsan, farmor och farfar. På juldagen ska jag och resten av familjen hem till farmor och farfar och träffa pappas sida av släkten.




Julpyntat inne på mitt rum



Våran fina julgran


 Pepparkakshuset jag och mamma byggde för ett tag sedan

 ♥

Julafton om 5 dagar

Hejsan bloggen!

Julafton om fem dagar helt sjukt. Fick jullov idag, så skönt. Jag försov mig imorse, vaknade tjugo i tio och jag började tio. Tack och lov kunde pappa skjutsa mig, han var ledig från jobbet. När jag kom till skolan fikade vi kakor och vatten, haha det fanns ingen julmust, och sen fick våra betyg. Det gick jättebra! Jag fick fler VG och MVG än G. Fett stolt!

Efter skolan stack jag till Vällingby med Anna och mötte upp med Amanda. Jag köpte inget eller jag köpte faktiskt en flaska med bubbelvatten. Efter ett tag stack jag och Amanda hem till henne och kollade på en film, kommer dock inte ihåg vad den hette.

Men nu ska jag stänga av datorn. Pussar och kramar!

Kommer sakna dig mäst!



Hejsan bloggen!

Det blev inget skrivande igår men jag kom hem vid halv 8 så jag orkade inte riktigt. Igår var jag och Johanna i Vällingby och jag köpte julklappar till mina kompisar, nu har jag bara farmor och mamma kvar. Annars då? Jag gjorde mitt sista prov igår, kemi. Det gick ganska bra faktiskt.

Jag skrev ju för ett tag sedan att det inte gick så bra för mig. Oturen fortsätter. Jag tappar saker, ramlar, och glömmer saker. Ganska jobbigt faktiskt.

Idag sa jag hej då till min kompis Denice. Hon åker till Filipinerna imorgon på morgonen och kommer hem igen om 1 månad. Jag, Ylva och Dedde stod och grät i korridoren och kramade varandra. Kommer sakna henne mest! Aja, jag tror jag överlever fram till Januari.

 


Dålig dag

Hejsan bloggen!

Allt har gått jättedåligt för mig idag. Min mobil har gått sönder, jag halkade, min förra mobil går inte att starta, det gick knappt att få över musik till mammas Ipod och jag har dessutom ont i mina framtänder. Jag var och spände min tandställning idag.

Imorgon har jag no prov så jag har tillbringat stora delar av kvällen tillsammans med kemi boken. Efter skolan imorgon ska jag in till Vällingby för att klaga på min mobil, den stänger av sig hela tiden. Men nu ska jag gå och lägga mig. Skriver imorgon. Pussar! ♥

Bästa mascaran ever

Hejsan bloggen! Jag vaknade för 1 timme sen. Egentligen skulle jag och mamma till stan idag, men mamma mår inte så bra så vi får ta det någon annan helg. Idag ska jag väll plugga lite, har kemi prov på tisdag om organ kemi. Inte det roligaste. Menmen, det rullar på ändå.

Igår byggde jag och mamma ihop pepparkakshuset, det blev jättefint. Jag kan lägga upp en bild senare idag eller imorgon. Sen satte vi upp allt julpynt så nu är det riktigt juligt här hemma.

Nu tänkte jag tipsa om världens bästa mascara. Det är den nyaste från Maybelline, den gula. Den är jättebra, får verkligen fransarna att se längre ut och borsten är perfekt. Så köp den nästa gång ni ska köpa en mascara.



 ♥

En dag på stan:

Hejsan bloggen! Datorn krånglade igår så jag kunde inte lägga upp bilder, men här kommer bilder på sakerna jag köpte i stan:



Fina skor från Din Sko för 299 kronor (REA)



Kolla skillnaden, så söt!




Jag köpte min mini plattång på en frisör salong på Gamla Brogatan, en tvärgata till Drottninggatan.

 ♥

Sämst

Hejsan bloggen! Jag vet att uppdateringen är dålig, men det har bara blivit så. Det har varit lite stressigt på slutet. Mycket prov och sen ska man ju handla julklappar till alla. Nu har jag bara ett prov och en julklapp kvar. Hur har det gått för er att julhandla?

Idag efter skolan stack jag och några kompisar till Vällingby och sen fortsatte vi in till stan. Jag köpte ett par sko, hörlurar, julklappar och en mini plattång. Den är super söt. Jag kan visa allt lite senare ikväll. Nu kollar jag på Idol. Jag tycker att Kevin ska vinna. Han har sån söt personlighet och att han flyttade till Sverige till sin flickvän, finns det något sötare?

Ha det bra så länge! ♥

Nybeställt från H&M

Hejsan bloggen!

Idag har det varit skola som vanligt, ganska tråkigt. Men inlämningen jag hade idag som jag satt uppe med igår gick jättebra. Skrev egna reflektioner och tankar på de 2 lektionerna, den blev shit bra! Sen hade jag bild, shit tråkigt. Bild är det värsta ämnet och våran lärare gör det sämre. Aja, nog prat om skolan nu.

Efter skolan stack jag och Ellinor till Vällingby för jag skulle köpa lite julklappar. Jag hittade till Ylva, min farfar och en liten del av Annas present. Vi hade jättekul. Men när vi gick in på Laugerhous skulle jag betala med mynt. Jag tömde hela min plånbok, 36,50 närmare bestämt. Och jag behövde 37 kronor så det saknades en femtioöring. Så det var en tjej bakom mig som inte orkade vänta längre som gav mig en enkrona, så pinsamt.

Idag klickade jag hem lite nya saker från H&M bland annat detta:



 Oj, va lång detta inlägget blev. Aja, imorgon efter skolan ska jag och Ylva bort till Ikea i Barkarby för att köpa julklappar. Pussar och kramar! ♥

Gårdagens

Hejsan bloggen!

Jag har tillbringat hela min eftermiddag och kväll med datorn, har en jättestor inlämning imorgon och då menar jag stor. Jag har skrivit en fördjupning på3 sidor om kontinentaldrift med bilder och allt. Öh, så jobbigt.

Men nog med prat om skolan. Idag efter skolan följde jag med Sanna och hämtade hennes syrra på dagis, hon är så söt. Är en kopia av Sanna när hon var liten. Och resten av kvällen har jag pluggat men nu får ni gårdagens outfit.



 Tunika- Gina tricot
 Strumbyxor- H&M
 Halsduk- H&M
 Kofta- Zara

Love!

Nya smycken

Hejsan bloggen! Det var ett tag sen, men jag har så överdrivet mycket i skolan just nu. Hade prov idag, har prov imorgon och har en mega stor so inlämning på onsdag. Sen ska man ju hinna att köpa julklappar till alla. Åh, jag är så stressad.

Slut med prat om skolan. Jag har fixat lite ny design nu, en lite mer höstig/vintrig, den förra var så somrig. Idag efter skolan stack jag, Sanna, Julia och Ylva hem till Ellinor. Vi skulle ha pluggat till svenska provet imorgon men det blev inte så mycket plugg. Blev mer skratt. Haha, vi hade jättekul.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Är jättetrött, har bara sovit 5 timmar inatt. Imorgon börjar jag 8.35. God natt. Sov gott.



Smyckesset från H&M för 19.50 kronor. Riktigt billigt!




Ring, också från H&M för 39.50. Snygg men enkel.


Ny design... hoppas jag

Hejsan bloggen! Hur mår ni? Jag toppen bra! Haft en ganska bra dag i skolan. Fick tillbaks mitt spanska prov som jag gjorde i tisdags. MVG! =D Jätteglad! Åh, va skönt. Nu har jag bara 3 prov, en inlämning och en redovisning kvar + läxor. Men det går bra.

Jag skulle vilja ha ny design här i bloggen. Den är så somrig tycker jag. Ska försöka fixa det nu dom närmaste dagarna. Helgen ska tillbringas hemma hos farmor och farfar. Det ska bli kul att träffa dom men att vara där i över 2 dygn utan att träffa Sanna eller Ylva känns lite halv tråkigt. Vi skulle ha sovit hos Sanna från fredag till lördag men nu blev det inte så. Synd.

Men nu ska jag ut och ta en promenad. Det är jätteskönt faktiskt. Att gå själv men musik i öronen är så avslappnande. Ha det bra så länge. Pussar! ♥


Äntligen är vi inne i december

Hejsan bloggen! Äntligen är det december. Jag börjar verkligen känna julkänsla. Mer och mer för varje dag. Idag på musiken sjöng vi julsånger och det gjorde längtan till julafton bara större! Åhh, jag längtar så!

Idag i skolan hände det inte så mycket. Hade alla mina tråkiga lektioner. Och efter skolan stack jag hem till Ylva en liten stund och pluggade lite. Sen efter en timme ungefär gick jag hem, städade rummet och hjälpte mamma med maten. Efter maten satt jag och råplugga i 3 timmar i sträck, har spanska prov imorgon. Men det kommer gå bra!

Min kompis Ellinor stack lite tidigare från skolan idag för hon skulle till stan och vara modell för en dag. Åh, jag är så avundsjuk. Här får ni en mycket fin bild på henne. Ni hittar hennes blogg under mina länkar.



RSS 2.0