Måndag

Hejsan bloggen!

Jag har haft det lite fullt upp igår och idag. Igår pluggade jag från 11 på morgonen till typ 10 på kvällen. Tog 2 timmar pause. Känns ju sådär, men snart är det sommarlov. Ska bli så jäkla skönt. Och läskigt. Efter sommaren väntar natiolella prov, gymnasieval och ett av dem viktigaste åren i mitt liv. Känns ju inte så kul.

Imorgon ska jag till skolan, som vanligt. Efter skolan måste jag hem och plugga, har no prov på onsdag om baser och syror. Känns inte så bra. Sen på torsdag har jag inlämning och på måndag har jag spanska prov. Inte så roande. Men nu ska jag sova. Ha det bra! ♥

Lördag

Hejsan bloggen!

Jag vet att det har varit lite glest mellan inläggen på sistone, men det är inte så kul att uppdatera utan bilder. Jag lämnade ju in min dator på lagning för 2 och en halv vecka sen och jag kan inte ladda över några bilder fören jag får tillbaks min dator.

Som sagt var ju Amanda här igår. Sanna kom lite senare och gjorde oss sällskap fram till 10. Vi tre pratade om typ allt. Riktigt trevligt eftersom det var ett tag sen. Även fast vi träffas varje dag i skolan hinner man liksom aldrig prata riktigt ordentlit.

Men nu ska jag återgå till Hell´s kitchen. Ha det bra så länge!

Fredag



In my heart!

Hejsan bloggen!

Jag träffade inte Alice igår, träffade henne idag istället. Så Sanna sov här inatt igen. Vii hade det trevligt, kollade på tv och pratade. Idag när vi vaknade åt vi frukost gjorde iordning oss och åkte till Bromma och mötte upp Alice. Vi fortsatte till stan. Vi gick runt och kollade lite och jag hittade min skolavslutnings klänning. Den är vit och jättegullig.

När jag kom till torget gick jag in och handlade lite på Ica. Bl.a. köpte jag en mossarellapizza som jag sitter och äter nu. Shit gott. Vid halv 6 kom glassbilen och jag sprang up och köpte lite, haha. Lite senare ikväll kommer min kompis Amanda. Ska bli trevligt. Vi har inte pratat på ganska länge.

Men nu ska jag återgå till min pizza. Ha det bra! ♥

Torsdag

Hejsan bloggen!

Hur är det med er? Med mig är det bra! Men min dag har gått så jäkla segt. Vaknade vid 9 av att Sanna väckte mig, hon sov här.Sen somnade vi om, vi gick upp och la oss i vardagsrummet och jag somnade om. När Sanna skulle hem och när jag hade sagt hej då somnade jag om igen. När jag vaknade vid halv 3 kolade på tv och det är det jag har gjort fram till nu.

Nu ska jag försöka få tag på Alice bästis, det var ett tag sen vi träffades, på påsklovet någon gång. Sen ska jag gå och duscha. Om jag inte får tag på Alice så måste jag plugga, har 3 pro och 2 inlämningar nästa vecka, inte kul! Ha det bra så länge! ♥

Tisdag= Boktips

Hejsan bloggen!

Jag blev klar med min labbrapport igår och skickade den till min lärare. Och nu ska jag börja på labbrapport nummer 2 som ska vara inne imorgon. Usch, det är så mycket i skolan just nu. Snart sommarlov, snart 10 veckors ledighet. Haha, kollade just igenom min kalender. Det är ju bara 3 veckor kvar till sommarlovet. Jippi!

I lördags när jag skulle åka till Yurkiet köpte jag en bok, 14 år till salu. Jag har nästan läst ut hela nu och den är sjukt bra, men så jävla hemsk! Det handlar om en flicka som blir våldtagen av en kille i hennes skola. Sedan när hennes kompis frågar om dem ska hora för att tjäna pengar bestämmer hon sig för att göra det. Hon dras in i ett helvete, en ond cirkel som hon inte kommer ut ifrån.

Denna historian är sann. Om du är känslig för sånna här böker borde du inte läsa den.




 ♥


Måndag



Hejsan bloggen!

Idag var det första dagen i skolan på en och en halv vecka. Känns faktiskt ganska skönt att komma tillbaks till rutinerna och så men jag vill ändå tillbaks till Turkiet. Nu den här veckan har vi temadagar, ingen vanliga lektioner altså. Ganska skönt faktiskt. Fick tillbaks mitt engelska prov idag, VG- fick jag. Jag är faktiskt väldigt nöjd för engelska är mitt sämsta ämne.

Efter skolan åkte jag hem och satte mig vid tv:n. Skulle egentligen plugga, det fick inte så bra. Ska nog snart börja med plugget, det är ju ganska mycket i skolan just nu innan skolavslutningen. Den här och nästa vecka har jag: matteprov, no prov, spanska prov, so inlämning, 2 labbrapporter som ska in och sen behöver jag bli klar med mitt broderi. Kommer dö! Det är nog bäst att jag börjar nu. Ha det bra! ♥

Hemma

Hejsan bloggen!

Jag vet att jag försvann väldigt fastigt för drygt en vecka sen, men jag han inte att skriva något mer. I fredags efter skolan åkte jag och några kompisar upp till Vällingby och jag köpte det sista inför resan. Efter det åkte jag hem, packade och sedan gick jag och la mig.

På lördagen packade jag färdigt, handade lite och hämtade en sak hos Ylva. Mer han jag inte. Sen car det bara att sätta sig i bilen och åka till arlanda. Mer om resan kommer imorgon. Men nu ska jag sova. Ha det bra! ♥

Torsdag

Hejsan bloggen!

Idag har jag varit  i skolan. Hade bl.a. spanska. Usch va tåkigt med B-språk! Efter skolan åkte jag hem för att plugga till engelska provet imorgon. Och jag tror att det kommer gå bra! Jag har gjort alla uppgifter, läst alla texter och lärt mig alla glosor.

På lördag åker ju jag till Turkiet. Jag har inte lyckats få in det i min hjärna än, känns lite konstigt. Det ska bli hur skönt och kul som helst, men jag kommer sakna mina kompisar. Men nu ska jag sova. Ha det bra! ♥

Onsdag

Hejsan bloggen!

Mina två senaste dagar har varit ganska trågiga och stressiga. Jag har gått i skolan och pluggat. Har ju prov om 2 dagar. Och jag åker till Turkiet om 3 dagar. Fatta hur skönt det ska bli! En vecka att bara ligga på stranden, äta god mat och slippa skolan. Jippi. Snart är det mat. Efter det ska jag, mamma och pappa åka till Kista för att köpa det sista till resan. Ha det bra! ♥

Måndag

Hejsan bloggen!

Kom just innanför dörren. Jag kom direkt från skolan. Dagen har väl varit ganska bra. Fick tillbaks mitt matteprov som jag gjorde veckan innan påsklovet, fick VG. Känns lite så där. Jag är ju nöjd att jag ligger på den nivån, men det är så att jag har legat på VG nivå i snart 2 terminer, lite tråkigt.

Nu ska jag begrava mig lite i mina engelska böcker. Som jag skrev igår har jag prov på fredag och om jag får bra på det kanske mitt terminsbetyg höjs. Hoppas på det! Så jag kommer inte uppdatera förens ikväll. Då kanske det blir lite bilder på saker jag köpt på senaste tiden. Ha det bra så länge! ♥

Hemma

Hejsan bloggen!

Jag är hemma från stan nu. Eller jag har faktiskt varit det en stund. Jag köpte faktiskt lite saker. Det jag köpte var en bh, ett linne och en klänning. Jag lägger in bilder imorgon. Vid 5 stängde alla butiker för att det har varit valborg så då kom Johanna med den bästa iden att vi skulle gå på bio. Efter över 15 minuter diskussion över vilken film vi skulle se bestämde vi oss för en shopaholics bekännelse, den var skit bra!

Vet ni vad? Om 5 dagar åker jag till Turkiet, ska bli så skönt! Men nu ska jag gå och lägga mig. Ha det bra!

Stan

Ändrade planer. Jag sticker till stan med några kompisar istället. Ha det bra! ♥

Söndag



Hejsan bloggen!

Senast jag skrev var i onsdags, dagen innan valborg. På torsdagen var jag som sagt med Anna, Ylva och Annas kompis Rickard. Vi hade skit kul. Vi åt godis, drack energidryck och pratade, allt var så trevligt! Vi gick inte på någon majbrasa för vi hittade ingen.

De två senaste kvällarna har Sanna sovit hos mig. På dagarna har jag också varit med Sanna, haha. Hona gick just för att träffa en kompis och jag ska snart börja plugga. Ja just det, jag kan berätta att jag är jätteförkyld. Igår trodde jag att jag skulle bli sjuk, men nu mår jag bättre.

Nu ska jag snart begrava mig bland mina engelska böcker. Jag har prov på fredag. Och vet ni vad som händer på lördag? Jag åker till Turkiet, fattar hur skönt det ska bli! Ha det bra! ♥

RSS 2.0