Onsdag

Heejsan alla läsare!!  Mår ni bra? Det gör iallafall jag. Jag vet egentligen inte varför, jag är bara glad :D

Idag var jag hos tandläkaren och allt gick bra! I skolan hade vi tävling med våra bilar som vi byggt på no:n och vi kom typ 3:a. Av 15 stycken så jag är stolt! Efter skolan var jag med S. Vi skulle plugga men det gick ju inge bra. Vi kollade på tv och pratade istället.

Jag har just suttit och ritat lite på min teckning. Den ska vara inne på fredag så jag var tvungen att ta hem den och rita lite på den hemma. Om ni vill kan jag kanske fota den när jag är klar och lägga ut.

 Men ha det bäst! Jag ska försöka att skriva lite imorrn på morgonen, men jag lovar inget :P

Det ända jag längtar till nu är sängen. Jag är så jävla trött asså. Så nu ska jag gå och lägga mig.

God natt! (Mobilblogg)

Hejsan! Nu ligger jag i min säng och kollar på tv, ska snart sova. Idag var jag med S, Y , D och J, vi kollade på tv och pluggade lite. Imorrn ska jag till tandläkaren så jag missar no-labben och kanske den lång no-lektionen. Efter skolan ska jag hem och plugga so och spanska. Men nu ska jag ha och lägga mej, sov gott och ha det bra imorrn!

Sista innan jag går och lägger mej ...

Hejsan bloggen!

Sitter inne på mitt rum vid min tröga dator, som vanligt. Ska snart gå och lägga mej.

Jag är faktiskt lite stolt över mej själv för jag han att blogga imorse :D När vi slutade idag åkte jag, S och Y till stan. Jag köpte två randiga linnen och lite lunch på donken. Köpte även lite godis till helgen. Bilder på linnena lägger jag in imorrn.

Jag kan fortfarande inte lägga in någon outfit för min kamera är hos Sanna, men jag kommer nog få till backs den imorrn.

Men nu ska jag gå och lägga mej. God natt!


Måndag

Heejsan bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering nu på slutet men det har varit jättemycket i skolan. Sista veckorna liksom. Men nu ska jag verkligen försöka uppdatera bloggen dagligen.

Imorse ringde klockan kvart i 7 men jag gick inte upp fören kvart över 7. Idag har jag bara två lektioner, musik och matte, för jag har halv studiedag! Åhh så skönt det ska bli!! Jag, S och Y ska in till stan när vi slutar 11.20

Jag ska försöka hitta en klänning till skol-avslutningen.
Några förslag?

Men nu måste jag äta något. Jag skriver mer ikväll. Ha det bäst! ♥

Blomma!


Hejsan bloggen!

Idag ringde klockan kvart i 7 men jag gick inte upp fören halv åtta och jag skulle ta en buss som gick 57. Den han jag förstås inte med så jag kom till skolan 10 minuter senare än vad hade tänkt. Men jag kom inte försent ;P

Det hände inget speciellt i skolan idag... Eller jag gjorde mitt spanska prov och det gick suuper bra! Jag kunde allt förutom typ 7 ord/menigar och det är ju jättebra! Sjukt nöjd!

Efter skolan stack jag till farmor, farfar är i Indien. Vi spelade ett spel, kollade i skvaller tidningar och pratade. Till middag blev det makaroner och köttbullar. Mmm, det var jättegott. Mamma och pappa kom förbi för att ta en fika och hämta upp mej.

Imorrn åker jag till landet men jag ska blogga lite från mobilen. Det blir ingen ''dagens'' idag för jag sitter här i mina sovkläder och jag orkar inte byta om. Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag kolla på tv.

Ha det bäst! ?

Nytt puder och nytt smyckesätt!

Hejsan tänkte visa några bilder på mitt nya puder och mitt nya smycksätt:



485642-30

Här är mitt smyckesätt som jag fick av pappa när han kom hem från London. Kanske inte den bästa bilden...




485642-27485642-28
485642-31


 Och här är mitt nya puder från Clinique. Jag köpte det på Kicks i Välling by och jag betalade 260 kr för det.
Man fick till och med en liten gullig borste! :P

Allt från mig den här gången. Ha det bäst! ♥

21 Maj

Jag idag:

Jeans-JC
Svart tröja-Bikbok
Vit tröja-Fred Perry

485642-26


Håret hade jag upsatt och inget smink :P

Ha det bäst! ♥

Hejsan alla läsare!

Jag har inte skrivit på ett tag (igen...) men jag har verkligen inte hunnit!

I måndags skulle jag göra spanska och engelska prov på omprovstiden för jag var bortrest, så jag satt där och väntade i hundra år själv och hade jättetrågigt och typ en halvtimme senare kommer en lärare och säger att det inte är någon omprovstid så det var bara att åka hem. Sen gjorde jag inget mer den kvällen.

Igår ggick jag och Sanna (as always) hem till mig och åt nudlar till mellanmål/middag. Vid 6 gick vi ner till Hässelby Gård och kollade på våran kompis teater uppspel och hon var jätteduktig! Efter gick jag och köpte Sofis mode. Senare på kvällen låg jag i soffan och kollade på tv. Först Gossip Girl som jag inte fattar så mycket av för det var första avsnittet jag såg och vid 9 började DP.

Idag efter skolan stack jag och Sanna till Välling by. Jag fick med mig ett puder från Clinique för 260 kronor. Kanske lite dyrt men det är jättebra!

Nu sitter jag vid datorn och pluggar spanska för jag ska göra provet imorrn. Klockan 9 börjar Greys Anatami (stavning?) som jag måste kolla på, en av mina favvo serier!

Men nu ska slänga upp en ''Dagens'' och lite bilder sen ska jag plugga.

485642-21
Ha det bäst! ♥

Hejsan bloggen!

Jag har ju inte skrivit på ett tag nu men jag har inte hunnit. I fredags hade i idrottsdag med skola och det var inte kul! Det var jättekallt utomhus, det regnade och blåste och jag som bara hade min vårjacka och en tjocktröja. Så jag och mina kompisar gick in i ett omklädningsrum och satt där från 10 till 1. Efter allt var slut åkte jag till bromma för att sedan ta en buss ut på ekerö till Alice. När vi hade träffats åkte jag, Alice och Lousie in till stan. Vi gick runt i lite butiker och tog en glass. Sen åkte jag hem och kolla på tv med mamma.

På lördagen åkte jag och mamma till Vällingby C och jag kom hem med tre bas linnen från H&M, två vita och ett svart och en blommig tröja från Gina tricot. Senare på kvällen åkte jag sanna och hennes familj ut till Alice på middag. Vi hade sååå jäkla kul! Jag tror inte att jag har skrattat så mycket på flera veckor :D Vi åkte hem vi halv 1.

Imorse vaknade jag 11. Jag gick upp och åt frukost och kollade på tv. Sen städade jag rummet och pluggade lite spanska. Nu sitter jag vi datorn och pluggar ännu mer spanska för jag har spanska prov imorrn.

Men nu ska jag försöka att få någon bra bild på min nya tröja så att ni kan få se den. Ha det bäst ! ♥

Ciao! (Mobilblogg)

Hejsan bloggen! Jag sitter och kollar på tv med mamma. Jag han inte skriva något på bloggen efter skolan så jag skrev lite mobilblogg. Imorrn har vi idrottsdag med skolan men jag ska vara publik så det blir ju inte på jobbigt men jag kommer nog frysa lite. När vi slutar ska jag in till stan och träffa Alice och efter det ska jag hem och äta chips :p men nu ska jag tvätta av mej sminkev och sen ska jag gå och lägga mig. God natt och ha det bäst!

Cool bild från Sicilien!

image25
Hej! Tänkte visa en fin och cool bild från när vi satt på flygplanet på vägen hem från Sicilien, när vi flög över Alperna.

Nytt från Sicilien!

Hejsan! Jag köpte ju lite nya saker från Sicilien och jag tänkte visa dom nu:

Jag köpte:

Ett par örhängen
En ring
En handduk
Ett par olivgröna byxor
                                    
485642-24

485642-22




Där är min ring(och mina ny målade naglar) och mina nya örhängen. Oj vilken konstig vinkel det blev på min hand, ser ut somm en liten sumohand :P Byxorna och handduken ligger i tvätten men dom är ändå inte så intressanta. Byxorna går strax under knäna och inte särskilt snygga men dom är grymt sköna och på handduken är det en bild på Sicilien.

Pusspuss , ♥

Bästa mascaran!

Hejsan! Här kommer ett litet skönhetstips det var ett tag sen. Jag tänkte tipsa om en jätte bra mascara. Den heter Lash architect och kommer från Loreal. Den kostar cirka 150 kr och det är den värd! Jag som har ganska korta ögonfransar gillar den för den får dom att se längre ut och mina kompisar som har samma älskar den också och dom har långa ögonfransar så den passar nästan alla. Den finns som vattenfast, som vanlig och så finns det en svart med extra svarta pigment i. Jag gillar den och jag hoppas att ni blir nöjda om ni köper den!                                                                   

Åhh...

Hejsan alla läsare, hoppas att ni mår bra ! Det gör iallafall jag. Igår skrev jag ett jättebra inlägg med bilder och sånt och när jag loggar in idag så är det borta, det bara försvann. Ganska tråkigt tycker jag.
Idag var jag i Vällingby med Sanna och Ylva. Jag köpte ett ljusrosa nagellack och ett mörkblått hårband. Jag hittade även ett par jättefina gladiator sandaler som jag vill ha och en klänning till avslutningen.
Snart ska jag fika men innan det ska jag slänga upp en dagens outfit och kanske veckans önske outfit. Vi får se vad jag hinner med.

Men ha det bäst så länge! ♥

Kommer inte på någon bra rubrik :P

Hejsan alla glada läsare!

Nu sitter jag på mitt rum vid dator (som vanligt) och försöker skriva en saga men det går ju sådär. Idag hade vi tema dagar i skolan om OS och vi fick lära oss om dopning och så skulle vi leta efter rekord som Turkiet hade satt i olika olympiska grenar, usch det var jobbigt ! Idag efter skolan var jag, som alltid, med S och Denice. Först stack vi till Sannas tandläkare för hon hade undersökning idag sedan gick vi hem till mig. Här kollade vi på en film som heter ''Om en pojke'' och den handlade om en mobbad pojke som träffar en 38 årig man som hjälper honom och resten får ni väll se  själva men den var bra så den rekomenderas.

Igår målade jag mina naglar röda. Kanske inte den bästa färgen nu i sommar men den duger tills jag har köpt er ett nytt nagellack. Imorrn ska jag till vällingby så då kanske jag köper ett nytt. Jag ska iallafall köpa ett nytt puder.

Men nu ska jag kolla på tv,  ha det bäst !

God natt !

Hejsan bloggen! Idagringde klockan 07.00 men jag gick inte upp fören halv 8. Efter att ha plattat håret, ätit frukost och sminkat mig sprang jag till bussen och höll på att missa den. I skolan hände det inget speciellt förutom att det är min turdag.
För egentligen skulle vi ha utegympa och jag hade liksom ballerina så det skulle inte gå så bra att spela fotboll. Sen just när jag skulle gå ut kommer min kompis och säger att vi har innegympa.
Sen så sa min svenska lärare att jag inte behövde lämmna in min saga fören på torsdag.
Jag var ju borta förra veckan så då missade jag ett spanska prov men omprovs tiden var inställd idag så då har jag en vecka till på mig att öva.

Idag efter skolan stack jag hem och åt lite mellanmål för att senare sätta mej vid datorn och läsa lite bloggar(som blev ganska många). Mamma kom hem och gjorde pyttipanna och mmm så gott det var! Sen gick jag och satte mig vid datorn igen. Och jag han också måla naglarna röda.
Imorrn, på onsdag och på fredag har vi tema dagar om OS så då har vi ingen vanlig undervisning, åh så skönt det ska bli!

Men nu ska jag gå och lägga mej. Men jag skriver mer imorrn. Ha det bäst! ♥

Snabbt inlägg!

Asså förlåt att jag lovar att bilder på ''Dagens outfit'' ska komma och så kommer dom aldrig men det är så att det har verit något fel på min kamera så jag har inte kunnat lägga in några bilder. Nu ska jag plocka undan på mitt rum och sen ska jag gå och lägga mej. Väldigt tidigt men jag vill vara pigg imorrn.  Tyvär han jag inte lägga in någon dagens outfit men jag kanske gör det imorrn istället.

Ha det bäst ! ♥

Tillbaks från Sicilien :(

Hejsan alla människor ! Nu är jag tillbaks från Sicilien :( eller igentligen var jag tillbaks igår kväll men jag har inte hunnit skriva något. Imorrn har jag spanska och matteprov och till på tisdag ska jag skriva en saga. Usch så jobbig att komma tillbaks och ligga efter i typ alla ämnen men men jag hade det shit skönt på Sicilien så det är värt det! Håller på att kolla i ett gammalt nummer av Sofis mode och hittade just en jättefin väska från chique men den är tyvär slutsåld.


Sedan får jag lite ångest nu för jag vet inte vad jag ska ha på mej på skolavslutningen. Jag hade tänkt köpa en vit klänning från Gina Tricot men typ två av mina kompisar i min klass ska ha en exakt likadan så det blir inte så kul. Men jag hittade just två jättefina på Indiska. Den första kostar 299 ock den andra kostar 179 så jag tror att jag köper den andra.


Men nu måste jag plugga lite för att senare ikväll gå och lägga mej. Jag kanska hinner och slänga upp en dagens outfit. Jag ska försöka. Ha det bäst ! ♥

På väg till arlanda ! (mobilblogg)

Hejsan bloggen ! Nu sitter jag i bilen på väg till arlanda. Jag ska ju åka till Sicilien och jag är lycklig! Som ni säkert har sett så har det inte varit några vanliga inlägg på slutet men det är så att mitt internet inte velat funka. Jag ska vara borta i en vecka så då kommer jag inte kunna skriva men jag skriver så fort jag kommer hem. Men nu måste jag messa några kompisar. Pusspuss, ha det bäst!

RSS 2.0