I Uppsala (mobilblogg)

Hejsan bloggen! Jag har just varit i Uppsala i ett centrum för att handla lite. Jag gick in på Gina och hittade ett par jeans för 99 kr och en blomnig tunika för 49 kr. Så jag hade tur att hitta sådana fynd idag. Nu är vi på väg till landet igen och det spöregnar! Ganska mysigt faktiskt. Men nu ska jag läsa lite bloggar. Ha det bäst!

* (mobilblogg)

Hejsan bloggen! Det var ett tag sen. Jag har gjort det vanliga alltså sola, jobba och tagit det lugnt. Imorrn ska vi vara i stugan hela dan, men dagen efter ska vi åka och bada här i närheten. Men nu ska jag kolla på 2 1/2 man. Ha det bäst!

Lat dag idag =P (mobilblogg)

Hejsan bloggen! Idag åkte jag tillbaks till landet. Vi stannade till i ett köpcenter i Gränby just utanför Uppsala. Vi skulle snabbt in och handla lite mat men var där i timmar. Jag hittade ett par blå-vit randiga shorts, jättesöta. Resten av dan tillbringade jag i en stol med musik, en korsords tidning och pappas gammla solglasögon. Vid 8 tiden stack jag ut och cyklade 7km. Men ska jag kolla på Scrubs. Ha det bäst!

Kommer tillbaks i slutet av veckan!

Hejsan bloggen och alla läsare! Jag ska åka till landet vilken minut som helst och kommer va där till slutet av veckan. Jag kanske åker till Falun några dagar men jag mobilbloggar så ofta jag kan! Men nu måste jag stänga av datorn för vi ska åka nu.

Ha det bäst! ♥

Look what I found!



Hejsan alla läsare!

Jag rensade igenom mina lådor med smycken för ett tag sen och hittade dom här armbanden. Dom kommer från en gammal Wendy tidning som jag fick för typ 3 eller 4 år sen. Så rensa igenom era smyckes lådor och ni kanske också har tur och hittar något. Lycka till! ♥

27 juli!

Hejsan alla fina läsare! Det var evigheter sen jag la in en dagens outfit memn här kommer den. Jag tog bilden inne på toaletten på biografen i en konstig spegel =P




 Jag hade på mig min gråa tunika från Kappahl, vita spets-tights från JC, vita,
slitna tygskor från H&M och till det hade jag en svrt väska från Wedins.

Oj, va jag hatar rubriken ibland =P

Hejsan bloggen!

Filmen var jättebra! Och jätterolig, ni måste se den! Den var lång, 2 och en halv timme. Och jag och mamma var helt själva i bio salongen så vi slängde upp benen på varsin stol. Efter bion gick vi och åt. Mamma åt kina-buffe och jag åt en jättegod mossarella pizza med tomat. Sen åkte vi hem.

Imorrn åker ju jag till landet igen och kommer vara där hela veckan, men jag mobilbloggar varje kväll om jag hinner. Inläggen från landet är ganska tråkiga för det ända jag skriver är att jag har hoppat studsmatta, jobbat, solat och tagit det lungt. Men det är det jag gör på landet. Men nu i veckan kommer inläggen bli liiite roligare eftersom att vi kommer åka och bada och göra lite annat än att bara vara hemma i stugan.

Men nu ska jag slänga upp en dagens outfit, ha det bäst! ♥

Sex and the city!

Hejsan bloggen!

Jag och mamma ska snart sticka för att se Sex and the city filmen och gud så kul det ska bli. Det var ganska länge sen bara jag och mamma gjorde något tillsammans. Vi ska nog gå i Vällingby C. Men nu ska jag göra mig i ordning.





 
Ha det bäst! ♥

Julafton om 151 dagar!

Hejsan alla läsare!

Jag kom just hem från landet. Jätteskönt att vara hemma! Jag ska ringa Sanna om bara några minuter så vi hinner och träffas. Jag åker tillbaks till landet på måndag morgon så då kommer jag börja mobilblogga från pappas mobil igen.

Om 151 dagar är det julafton och jag längtar! Jag älska jul, det är så mysigt med julmat, träffa släkten och alla julklappar. Jag tror faktiskt att julafton är min favorit högtid. Vilken är eran favorit högtid?

Jag var ju på banken förra fredagen för att fixa mitt bankomatkort och mitt leg. Mitt kort skulle komma hem med posten efter 2-3 dagar och det har liksom gått 8 dagar. Konstigt tycker jag.

Men nu ska jag ringa Sanna. Ha det bäst! ♥

. (mobilblogg)

Hejsan alla läsare! Hoppas ni mår bra. Jag mår super! Jag var ute och cyklade 7 km idag just innan solen gick ner, det var jätteskönt! Idag har det varit så varmt att jag inte orkat göra något, jag har läst några tidningar och tagit det lugnt. Imorrn åker jag hem och på söndag ska jag och mamma ska gå på bio och kanske gå och äta middag. Men nu ska jag kolla på tv. Ha det bäst!

Hejsan alla söta läsare! ( mobilblogg)

Hejsan alla läsare! Hur mår ni? Jag mår jättebra! Uppdatering på slutet har ju inte varit den bästa, men i tisdags va jag så trött att jag inte orkade skriva. Och i onsdags brännde jag mig på handen så då kunde jag inte skriva. Igår var Sanna och hennes familj här. ‭Vi tog det lungt och pratade mest.. Idag var jag hos min farbror och faster och åt lunch och middag. På lördag kommer jag antagligen åka hem. Om jag åker hem på lördag ska jag och mamma gå och se Sex and the city-filmen, alla mina kompisar säger att den år jättebra. Men ni får ha bäst! Jag skriver nog imorgon. :D

Jättebra film!

Hejsan bloggen! Jag sitter i soffan och kollar på en jättebra film som heter Gang Of New York, går på 4:n, ni borde se den. På vägen upp till landet stannade vi på Ica Maxi och där hittade jag tre jättesöta trosor för 19 kronor styck. När vi kom hit rensade jag lite ogräs med mamma, hoppade lite studsmatta och tog det lungt. Men nu ska jag kolla på filmen. Ha det bäst!

God morgon!

God morgon alla läsare!

Jag åkte inte till landet igår utan jag ska åka dit idag istället. Igår var ju jag på banken och det gick ganska bra. Jag tod mitt leg-poto på expert och det är det fulaste kortet som någonsin har tagits på mig. Så jag kommer inte att älska att använda det :P Mitt betal kort kommer om 2-3 dagar men då kommer ju jag vara på landet så jag kommer inte få det fören om en vecka.

Men nu ska jag fixa lite små saker. Jag mobil bloggar från pappas mobil varje kväll om det går. Ni får ha det superbra medans jag är borta. ♥


Till banken!

Hejsan bloggen!

Snart ska jag, mamma och pappa ner till banken för att fixa ett bankomatkort till mig. Idag åker vi till landet igen, men jag kommer försöka mobilblogga från pappas mobil varje kväll.

Ja just det! Ni kanske har märkt att jag har lite reklam på vänster sidan. Det kan ni också skaffa jätteenkelt. Rulla ner lite och klicka på den röda rutan där det står Affifiliator. Bli medlem och sätt in reklam på era egna bloggar och hemsidor. Och dessutom får man lite pengar också. Om ni har några frågor, sriv bland kommentarerna så försöker jag svara på dom så gott jag kan.

Ha det bäst! ♥

Är det okej med abort?

Hejsan bloggen!

Jag har hittat en bloggerska som är 14 år och har barn, och när jag läste hennes inlägg började jag tänka på abort och sånt.

Jag tycker att det är okej att göra abort men inte för att man är slarvig och inte årka bry sig om man blir gravid eller inte. Utan tänk om man blir våldtagen och så bor man i något land där man inte får göra abort så är man tvungen att föda en våltäksmans barn även om man vill eller inte.

Vi läste förut i skolan om fosterutveckling och sånt och då fick jag veta att ett barns hjärta börjar slå i 6:e veckan. Och att alla organ är färdig bildade och barnet klarar sig utanför mammas kropp i vecka 23 och det är senaste veckan man får göra abort.

Vissa tycker att det är mord att göra abort, att det borde vara olagligt. Men det tycker inte jag. Jag tycker att det är hemskt att man får göra abort samma vecka som barnet klarar sig utanför mammas kropp, det kan jag tycka är mord om man inte har en bra anledning. Men om man gör en abort ganska tidigt så tycker jag att det är okej.

På NO:n pratade vi också om vad liv var, när ett ofött barn förjar räknas som levande. Vissa tyckte vid första celldelningen, andra tyckte i vecka 23 när barnet klarar sig själv, ganska många tyckte när hjärtat börjar slå och vissa tyckte vid födelsen. Jag tycker när hjärtat börjar slå.

Jag skulle tycka att det var intressant att veta vad ni tycker om abort, när ett ofött barn räknas som levande männinska och om ni skulle kunna tänka er att göra abort själva.

Ha det bäst! ♥

Borta bra men hemma bäst!...eller?

Hejsan bloggen!

Nu är jag hemma igen, men jag åker tillbaks imorrn. Jag tycker att det är skönt att vara hemma men det är lika skönt att vara på landet. Men det ska bli skönt att sova i min riktiga säng!

Ja just det! Vet ni! Jag har hittat beiga chinos, äntligen! Jag köpte dom på Lindex och jag betalade 299 kronor. Jag har letat efter ett par i typ en månad men jag hittade bara gråa, dom som satt jättekonstigt på mig och dom som var för små eller för stora storlekar. Men nu hittade jag ett par i rätt storlek och i rätt färg. :D



 Mina kära chinos. Kommer användas flitigt!


. (mobilblogg)

Hejsan bloggen! Idag har jag varit på landet som alla andra dagar den här och förra veckan. Jag har hoppat studsmatta, cyklat 8 km på 25 minuter, och tagit det lugnt. Imorgon åker jag hem till Stockholm och sen åker vi tillbaks om några dagar. Men nu ska jag kolla på filmen, men ni får ha det bäst!

Hejsan bloggen! (mobilblogg)

Hejsan alla läsare! Jag sitter i soffan med sällskap av mamma och pappa. Idag har jag tagit det lungt, hoppa studsmatta och jobbat i en timme. Imorrn ska jag hoppa lite mer studsmatta, vara med Cissi och ta det lungt. Men nu börjar Tyst vittne så jag ska sluta nu, ha det bäst!

Fortsättning från förra inlägget. (Mobilblogg)

... att vi rev den för plankorna under var trasiga så verandan kunde gå sönder om typ en vecka. Men nu måste jag sluta men jag försöker skriva från pappas mobil imorrn. Ha det bäst!

På väg till landet. (Mobilblogg)

Hejsan bloggen! Hur när ni? Det var ett väg sen! Jag har inte kunnat skriva för jag är ju nu på landet och det är på dålig teckning från min mobil. Jag tror att pappa har bättre teckning så jag ska testa att skriva från hans mobil imorgon kväll. Jag sitter nu i bilen på väg tillbaks till landet från Uppsala, vi har varit där och köpt lite saker. Ja just det! Vi har rivit upp hela verandan utanför gäststugan så det är ett stort hål där. Med det var faktiskt tur ( kolla inlägget över för fortsättningen)

God natt!

Hejsan bloggen!

Nu ska jag gå och lägga mig, Ylva har redan somnat. Ha det bäst! ♥

Måste ha!!

Hejsan bloggen!

Jag sitter på mitt rum med Ylva, hon ska sova här. Vi har kollat på ''Save the last dance'' och ska just börja kolla på en annan film. Vi äter Ben and Jerry (världens bästa glass för dom som inte visste det!)

Ja just det! Jag har äntligen hittat ett par gladiator sandaler på ellos. Dom är bruna och jättesöta! Lägger in en bild lite längre ner.

Imorrn fyller Sanna 14 år men hon har redan fått sin present som var shampoo, balsam och en hårborste.
Idag har jag varit lite på landet sedan åkte vi hem vid 1-tiden. Jag packade upp och sen mötte jag Sanna och Ylva. Och nu är Ylva här. Det var min dag. Hur har eran varit?


Hemma igen!

Hejsan bloggen!

Nu är jag hemma från Norrland igen. Jag ska just sticka till Sanna så det här blir ett kort inlägg. Veckan i Norrland har gått snabbt. Jag har klippt mig, köpt en klänning och myst med släkten. Men nu ska jag sticka.

Ha det bäst! ♥

Hemma hos kusinerna

Hejsan bloggen!

Jag är nu hemma hos mina kusiner i Norrland men vi ska snart sticka till morfar. Vi har varit här sen tisdags kväll fram till idag. På den tiden har vi hunnit med att prata om allt och inget, shoppa lite, jag och brorsan har blivit klippta av vår kusin Anna, kolla på en film och lite annat myspys. På shoppingen hittade jag en jättesöt stjortklänning som är vit och grå randig, jag fotar den när jag kommer hem. Men nu ska jag ut och packa det sista. Får se om jag skriver ikväll, ha det bäst! ♥

Sitter i bilen, på väg till Norrland.(Mobilblogg)

Hejsan bloggen! Jag sitter nu i bilen på väg till Norrland. Det är 4,4 mil kvar tills vi är framme så vi kommer typ från om 30 minuter. Eftersom att det här är första gången jag träffar dom på 3 så kommer jag antagligen inte blogga ikväll. Men jag skriver mer imorrn, ni där ha det bäst!

RSS 2.0