Tisdag

Hejsan bloggen!

Dålig uppdatering på slutet, jag vet, men det har varit mycket i skolan. Även fast jag har haft studiedag idag har jag inte hunnit skriva något pga. att jag behövde plugga, har ett prov i religion imorgon. Hoppas att det går bra!

På fredag får jag påsklov, äntligen! Och efter lovet ska jag praoa i 2 veckor så då kommer jag kunna lägga mycke mer tid på bloggen. Hoppas att ni står ut så länge.

Ni får ha det bra så länge. Jag hoppas att jag hinner och skriva imorgon. Annars, pussar så länge! ♥

Lördag

Hejsan bloggen!

Det var ett tag sen, men jag har inte haft någon lust att skriva, men nu så! Senast jag skrev var i tisdags, det var ett tag sen, men det har varit så mycket i skolan.

Min no redovisning i onsdags gick så sjuk bra, så stolt över mig själv. Och i torsdags hade jag matteprov som också gick bra, men jag vet inte hur bra. Och till igår skulle jag ha läst ut en engelsk bok men jag hann bara läsa halv och de sista sidorna, men det gick ändå jättebra!

Igår efter skolan stack jag, Julia och Johanna till Stinsen, ett köpcenter. Jag skulle köpa nya jeanstights för jag sålde mina till Alice förra fredagen. Men det jag kom hem med var: en vårjacka, ett linne perfekt till sommaren och en t-shirt. Jättenöjd med allt.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag har kollat på tv, pluggat lite broderat på mitt sy slöjds arbete, gjort våfflor och sen hittade jag en tunika som jag köpte för två månader sen, som har legat i en låda sen jag köpte den. Inte så bra.

Mamma och pappa är inne i stan och har varit på bio och sitter väl och äter middag nu på någon mysig restaurang. Så jag och min brorsa är hemma själva nu, lite lång tråkigt. Nu kollar jag på tv, som jag har gjort hela dagen. Snart ska jag nog gå och ta kort på det jag köpte igår, så skriver jag mer ikväll.

(Jäklar va långt inlägg det blav :P) Pussar!

Tisdag

Hejsan bloggen!

Kom just hem från skolan och ska snart börja plugga. Har redovisning imorgon, matteprov och spanska glosor tills på torsdag och till på fredag ska jag ha läst ut en engelsk bok. Åh, det är så jäkla mycket i skolan nu innan påsklovet.

Att det är snö på marken och att det fortfarande snöar ut tycker jag är jättedåligt. Så irriterande. Det blev just vår med plusgrader och sol men det ville tydligen inte gud. Aja, våren kommer någon gång, frågan är när...


Måndag

Hejsan bloggen!

Vad händer? Här är det inte så mycket. Efter skolan satt jag och gjorde en powerpoint till redovisningen tills på onsdag och övade lite till den. Sen blev det middag, och efter det blev det tv och nu sängen. Har noll inspiration som ni kanske märker men snart blir det påsklov och då blir det nya tag med fler inlägg och mer bilder. Ha det bra! ♥

Fan!!!


 Kommer väl se ut så här snart



Hejsan bloggen!

Hur är det med er? Med mig är det bra bortsett från en sak. Det är vitt på marken!! Fan, jag som trodde att det skulle bli vår nu men nej, det ville inte gud. Åh, jag är så ledsen och irriterad. Inte vår jacka på ett tag till då. =(

Förutom det är det bra. Nu kollar jag på Wipeout. Tycker att det var synd att mamman åkte ut. Efter Wipeout blir det Beck och sedan sängen. Skriver mer imorgon. Ha det bra! ♥

Söndag

Hejsan bloggen!

Sanna har just gått hem och jag ska börja plugga till min redovisning på onsdag. Redovisningen handlar om en fördjupning jag har gjort på hjärt- och kärlsjukdomar sen i höstas. Ganska nervös för jag ska stå och prata om det i 10 minuter själv inför hela klassen, men det kommer gå bra!

Jag och Sanna har haft det bra! Vi åt först middag, det blev pizza, sedan kollade vi på tv, gjorde efterrätt, kollade på en film och sedan gick vi och la oss vid 1. Vi var ganska trötta för vi hade ju sovit hos Alice natten innan. När vi vaknade gick vi upp och åt frukost och kollade på en till film. Sedan plockade vi undan och sen gick Sanna hem.

Men nu måsta jag börja. Dessutom har jag matteprov på tisdag. Ha det bra!

Lördag


Sanna, Alice och jag


Hejsan bloggen!

Som jag skrev i torsdags stack jag till Alice igår med Sanna. Vi hade det jättemysigt och åt massor av godis och chips. Jag var uppe till 4 så jag är lite seg nu. Jag och Sanna tog bussen hem vid 20 över 1. När vi kom till torget handlade vi godis, hon ska sova här ikväll.

När jag kom hem ställde jag mig i duschen, gjorde inpackning, klippte naglarna, skrubbade hela kroppen plus ansikte och försökte måla naglarna, det gick inte så bra. Nu ska jag börja plugga lite no, har redovisning på onsdag. Jag tror att Sanna kommer snart också. Ha det bra! ♥

God natt

Hejsan bloggen!

Blev inte så mycket uppdatering idag. Efter skolan delade jag och Sanna ut tulpaner, vi ska på klassresa. Efter middagen satte jag mig med en engelska uppgift. Jag trodde att det max skulle ta en halv timme, det tog en och en halv...

Imorgon har jag skola. När jag slutar ska jag och några kompisar till Vällingby. Sen ska jag och Sanna ut till Ekerö för att träffa Alice, det var ett tag sen. Men ni får ha det bra. Jag kommer inte skriva fören på lördag. Kramar! ♥

Rumpan och fötterna gör ont!

Hejsan bloggen!

Hur är det med er? Med mig är det bra bortsett från att jag har ont i rumpan och fötterna. Idag var det skola som vanligt. Mitt på dan stack jag till tandläkaren, tandtrollen hade inte varit framme =P. Sedan tillbaks till skolan. Sista lektionen hade jag prov i hemkunskap om näringslära, det gick bra!

Efter skolan stack jag och några kompisar hem till Ellinor. Vi hade det roligt som vanligt, och vi hoppade studsmatta. Det var ett tag sen. Vig 5 åkte jag till Vällingby för att träna spinning och core med Julia och Lovisa. Det var jättejobbigt! Och sadeln var jätteobekväm, pedalerna med. Att gå med klackskor en hel dag och sedan sätta sig på en cykel och cykla i 30 minuter gör ont.

Nu ska jag sova. Skriver mer imorgon! ♥

Beck

Nu ska jag kolla på Beck- Det tysta skriket. Jag tror att den är ganska bra.
Här kommer bilder på vad jag köpte i fredags:



Gillar rosett örhängen. De svarta från Gina tricot, de guldiga och vita från Ur & Penn.
De vita är de senaste, de kostade 29 kronor



Svart halsduk från MQ. Kostade 24 kronor på rea.



Jeans-tights från Vero Moda med bakfickor och dragkedjor längst ner vid benen. Kostade 280 kronor.


Söndag

Hejsan bloggen!

Jag ska just äta middag. Pasta sallad blir det. Hela dagen har jag legat och sovit och kollat på tv, ganska tråkigt men skönt. Nu ska jag äta. Senare på kvällen kan ni se vad jag köpte i fredags. Ha det bra! ♥

Dagens

Hejsan bloggen!

Har kollat på melodifestivalen ikväll, så klart. Poängen blev så ojämnt fördelade så man visste inte vem som skulle vinna. Men jag är glad så länge af Ugglas inte vann. Visst, låten är jättefin, älskar den, men den hade inte haft en chans i riktiga finalen tror jag. Jag säger bara grattis Malena!

Hade tänkt att lägga upp en dagens outfit, det var ett tag sen. Bilderna blev inte så bra för jag tog dem själv i spegeln, men dem duger. Ha det bra! ♥



 Kjol och jacka från H&M, halsduk från Ginatricot och nylon strumbyxor

Lördag

God morgon bloggen!

Idag är det lördag, och det är ju hur skönt som helst! Idag kommer farmor, farfar, min faster och farbror och min kusin, och det ska bli så kul att träffa dem för jag har inte träffat dem sedan jul. Dem kommer vid 5 så fram tills dess ska jag välja kläder, göra fint på rummet och göra mig i ordning.

Nu kollar jag på tv och plockar undan på rummet. Under dagen kommer ni se vad jag köpte igår i stan. Ja just det, det är ju Melodifestivalen idag. Hade nästan glömt det. Jag vet inte riktigt vem jag vill ska vinna men EMD är ju grymt bra! Vilka tycker ni ska vinna? ♥


Fredag

Hejsan bloggen!

Det var ett tag sen. Jag skrev ett inlägg igår men jag glömde väll spara det, ojoj. I onsdags var jag med Sanna. Vi kollade mest på tv. Igår var jag faktiskt inte med någon. Och idag var jag i stan med några kompisar. Det var jättekul, och jag hittade bästa fynden. Jag visar imorgon.

Efter middagen stack jag till Backlura för att vara med Johanna, Ellinor och Julia. Vi satt och pratade och hade det mysigt! När jag, Johanna och Ellinor var på väg hem så kom det en bil, den tvärnitade och stod still en stund. Vi blev shit rädda och började springa och då körde den iväg. Sen var Johannas mamma snäll och skjutsade hem mig så att jag slapp ta bussen.

Nu ligger jag i sängen. Ganska tidigt ju. Men jag ska nog kolla på någon film tror jag och ha det mysigt. Imorgon får vi gäster. Det kommer släktingar från pappas sida släkten. Skriver mer imorgon. Ha det bra!


Snö

Hejsan bloggen!

När jag vaknade imorse var det bara att säga ''Hej mitt vinterland'', haha. Jag kom upp och åkte iväg till skolan 50 minuter tidigare för jag skulle på kamratstödjar möte, är kamratstödjare. När jag kommer till skolan så var det inget möte, någon hade satt upp lappar på skoj.

Efter det var det en vanlig skoldag. Hade test på en bok som jag har läst och det gick superbra, för att vara svenska. Ja just det, jag fick tillbaks mitt matteprov som jag gjorde igår. Jag fick 2 poäng bättre men höjde inte mitt betyg, lite surt.

Nu ska jag kolla runt på lite bloggar, som vanligt. Sen ska jag gå och lägga mig. Börjar vid 8 imorgon så jag ska försöka komma i säng i tid. Skriver mer imorgon. Pussar! ♥

Måndag

Hejsan bloggen!

Har inte skrivit sen i fredags, hihi my bad. Vi hade det jättetrevligt hos Sanna. Vi åt pizza, kollade på 2 filmer, the notebook och hot chick och åt massor av godis. Båda filmerna var bra. hot chick var jätterolig medan the notebook var as sorlig. Vi satt där i soffan och grät som 4 stuckna grisar, måste ha sett kul ut. Om ni gillar sorliga filmer, se den!

På lördag morgon hämtade mamma och pappa upp mig för att sedan åka till landet. Eftersom att jag inte sov så många timmar hos Sanna sov jag lite i bilen. När vi kom fram till landet vid 12 la jag mig och sov, sen vaknade jag och läste lite sedan somnade jag om. Hela lördagen bestod av sömn och bokläsning, ah och lite tv då.

På söndagen åkte vi hem. På kvällen kollade jag på tv och tog det lugnt, läste gjorde jag också. Jag ska ha läst ut en bok tills imorgon men jag är snart färdig. Nu ska jag fortsätta med min svenska läxa och sedan hoppa i duschen. Det blir läggdags relativt tidigt ikväll, hoppas jag... ♥




 Bild från i höstas

Sova hos Sanna

Hejsan bloggen!

Ska snart iväg till Sanna, ska äta middag och sova där med Ylva och Denise också, ska bli jätterolig. Ska bara packa lite och sen ska jag sticka, ska till landet imorgon. Skolan gick bra, fick tillbaks mitt engelska prov och jag fick G. Känns bra! Men nu måste jag skynda mig. Pussar!

Godnatt

Hejsan bloggen!

Jag ligger i sängen nu och ska snart stänga av datorn, ville bara säga god natt. Hela kvällen har jag pluggat svenska, ska ha svenska prov imorgon, känns lite så där, har inte hunnit öva så mycket men det kommer säkert gå bra. Här är en bild på mina nya skor. God natt!




Sämsta bilden ever, jag vet, men ni ser hur dem ser ut. I bakrunden ser ni min nya tapet =D

Torsdag

Hejsan bloggen!

Det gick så jäkla bra på provet asså, ni kan inte ana. Jag kunde svara på alla frågor, vissa bättre än andra men så blir det ju alltid. Vad hände mer då? Inte så mycket =P

När jag kom hem satte jag mig och pluggade en liten stund, gick inte så bra. Jag är så jäkla trött på att plugga, har gjort det nu tre dagar i sträck. Jag vill ha sommarlov!!!! Nu sitter jag och kollar på tv, tog en liten paus med plugget. Ska kollar färdigt på programmet sedan ska jag fortsätta plugga. Skriver senare ikväll. ♥




 Foto: Jag

Onsdag

Hejsan bloggen!

Hela eftermiddagen hade jag huvudet nedborrat i fysik boken, inte så kul. Vid fem ringde jag mamma och frågade om vi kunde hämta ut mitt H&M paket som kom idag. Alla saker var perfekta, speciellt de svarta högklackade skorna som jag visade igår.

Idag i skolan hände det något jätteläskigt. Anna hand började skaka, sedan började den göra ont, sen blev sen typ blå röd prickig, sedan kall och den blev bara kallare och sedan domnade den bort. Det var jätteläskigt! På lunch rasten gick hon ner till skolsyster och hon sa att Anna skulle åka in till sjukhuset, och jag har inte pratat med henne sedan hon åkte in till sjukhuset.

Nu sitter jag och kollar på tv, lite senare ikväll ska jag kolla igenom no:n en sista gång så att jag blir riktigt säker. Ska försöka att få tag på Anna också. Men nu ska jag sluta skriva.
 Ha det bra! ♥

Tisdag

Hejsan bloggen!

Hur mår ni? Jag mår super. Jag hade tänkt blogga imorse men jag vaknade typ 5 minuter innan bussen gick, så jag han inte som ni kanske förstår. När jag kom till skolan hade jag matte och sen no. Har ju no prov på torsdag så jag ska snart börja plugga.

Ikväll börjar Desperate Housewives äntligen, älskar den serien. Blir lika besviken varje gång det slutar och vill bara att det ska bli tisdag igen. Men nu måste jag plugga. Ha det bra! ♥

God natt!

Hejsan bloggen!

Ska snart gå och lägga mig, ska bara borsta tänderna. Imorgon hade jag tänkt att ta kort på mitt nya rum,  jag har inga möbler än men ni får sen hur tapeten ser ut osv.

Under min lilla paus beställde jag saker från H&M, som kommer nästa vecka. Jag beställde 2 par skor och sånna där ballerina strumpor i vit och svart. Här kommer bilder på skorna:





 ♥

Tillbaks

Hejsan bloggen!

Long time no see! Det var cirka 3 veckor sen jag skrev, så det blev en ganska lång pause... Hehe. Under den lilla pausen har jag gått i skolan, varit med kompisar och pluggat. Ganska tråkigt med andra ord. Men jag har ju också haft sportlov. Det var så jäkla skönt. På lovet gjorde jag om på rummet, var med kompisar och sov. Shit skönt, nu är det 5 veckor kvar till påsklovet och sen kommer praon, kommer bli jättekul!

Idag var det ju första skoldagen på en och en halv vecka, kändes ju sådär. Igår kväll när jag kom på att jag skulle till skolan idag kunde jag göra vad som helst för att slippa att gå, men det var inte så hemskt. Men jag höll på att somna på svenskan och engelska typ, så jäkla tråkiga asså.

Nu hoppas jag bara att mina läsare kommer tillbaks, skulle vara så tråkigt att förlora alla gamla. Men nu ska jag fortsätta kolla på Familjen Annorlunda. Ha det bra så länge! ♥




RSS 2.0