Söndag



Hejsan bloggen!

De senaste dagarna har jag varit i kyrkan. I fredags var det fotografering och genrep, på lördagen konfirmerades jag och idag var jag där för att visa våran redovisning. Igår efter jag konfirmerades åkte jag, mamma, pappa, min brorsa, min faster, min farbror och min kusin hem till oss för att äta mat och tårta för att fira. Jag fick även presenter då. Det jag fick var en Ipod, ett kors och pengar. Korset som jag fick, fick mamma när hon konfirmerades för över 30 år sedan så det går i arv vilket jag tycker är jätteroligt!

Jag har just druckit lite smothie och ska kanske åka iväg med pappa och träna snart.
Hoppas att han vill! Ha det bra så länge! ♥

Hemma igen!



Hejsan bloggen!

Jag är hemma igen efter 12 dagar i Västervik på konfaläger. Fy fan va roligt det var! Om ni är 95:or, åk på konfaläger. Det har typ varit den roligaste tiden i hela mitt liv. =D

Jag kom ju hem igår egentligen men jag har inte hunnit skriva. Igår kväll var jag med Ylva och Sanna. Vi hade ju inte träffats på typ 2 veckor så det var kul att ses igen. Idag var det repetition i kyrkan så från 9 till 12 var jag i kyrkan. Efter repetitionen gick jag hem med Lilian och Emelie. Sen åkte jag och Ylva in till stan på att shoppa på rean, och vi shoppade! Jag visar bilder på allt imorgon. Ikväll var jag med Sanna och Ylva igen.

Men nu måste jag sluta. Jag ska gå upp vid 8 imorgon. Ha det bra!

Nya saker

Hejsan bloggen!

Här är lite saker som jag har köpt på sista tiden:




Kofta 149 kr, väska 199 kr, sjal 29 lr och sandalen 79 kr. Allt från H&M



4 sjalar i olika färger. Köpta i Turkiet för 50 kr styck



Väskan köpte jag också i Turkiet för 225 kr



Klänning från H&M för 149 kr



Klänning från Indiska för 159 kr (Rea)



Tröja från Vero Moda för 129 kr



Bh från H&M för 149 kr



Paraply med rosor på. 39 kr på Kappahl



Svart jacka från Vero Moda för 129 kr (Rea)


Lördag

Hej bloggen! Idag har jag och mamma haft en mamma-dotter dag tillsammans. Vi åkte upp till Vällingby så jag kunde köpa det sista inför konfalägret imorgon och byta min flytväst, den var för stor. På vägen hem handlade vi pizza och paj. Efter vi ätit pizza packade jag färdigt inför imorgon. Jag har just satt in pajen i micron som jag och mamma ska mumsa på om några minuter. Det ska bli jättegott! Tycker att det är så kul när jag och mamma gör saker tillsammans.

Som sagt så ska jag på komfaläger imorgon med två kompisar från min klass, Johanna och Julia. Lägret är nere i Västervik i 12 dagar så det kommer inte bli någon uppdatering här på nästan 2 veckor, men ni överlever. Jag längtar tills imorgon, hihi. Jag tror att det kommer bli så jäkla kul!

Nu ska jag mumsa på paj tillsammans med mamma. Skriver mer ikväll. Ha det bra! ♥


Ny design



Hejsan bloggen!

Jag har fixat ny design här på bloggen nu på kvällskvisten. Det blev ingen ny bakgrundsbild, men ny header lyckades jag att fixa. Bilden tog jag i Turkiet när jag var där för drygt en månad sedan.

Vet ni vad jag gör på söndag. Jag ska sätta mig på en buss med 30 andra tonåringar i 4 timmar ner till Västervik på konfirmations läger. Det ska bli så jäkla kul! Och imorgon måste jag fixa alt inför resan. Jag har redan packat det mesta, men jag måste byta några saker och köpa lite saker så jag ska cykla upp till Vällingby imorgon.

Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag inte är en zombie imorgon på sista dagen jag träffar mamma på 2 veckor. Ni får sova gott! Ha det bra!

Fredag



Hejsan alla läsare!

Hur är det med er? Med mig är det bra! Igaår var jga med Alice, Hanna, Louise och Sanna på Ekerö festivalen. Vi dansade mest på hela stället. Vi stod säkert där i tre timmar totalt och fy fan va varmt det blev! Har ont i hela kroppen idag, men det var det värt. Jag, Sanna, Louise och Alice åkte hem till Alice och sov där.

När vi vaknade i morse gick vi upp och åt frukost. När vi ätit färdigt nästan sprang jag och Sanna upp till bussen. Vi han just med den, hihi. När vi kom fram till Bromma tog vi tunnelbanan till Vällingby. Därifrån tog vi bussen hem till Ellinor för att träffa alla en sista gång. Vi kollade på filmen Gothika, vet inte hur det stavas, men den var jättebra! Den var läskig när man kollade på den men inte så läskig när den var slut. Haha, ni kanske inte fattade vad jag menar. =P Ha det bra! ♥

Kommer sakna dig Ellinor!



Hejsan alla läsare!

Jag har just kollar färdigt på tv och ska snart duscha. Idag var jag ju med Ellinor och Johanna. När jag sa hej då till Ellinor började jag nästan gråta. Anledningen till det är att vi kommer inte träffas fören vi  börjar nian i höst. För nu i veckan hinner inte jag. På fredag ska jag och alla som kan av mina kompisar från skolan träffas och umgås alla en sista gång på väldigt lång tid. På lördag ska jag vara med mamma och på söndag åker jag till Västervik på konfirmations läger. När jag kommer hem från lägret har Ellinor och Denise åkt på läger och när de kommer hem har jag åkt till Öland och när jag kommer hem därifrån är de borta igen. Gud så sorligt. Jag hoppas, hoppas, hoppas att hon inte åker ut med båten på fredag. Kommer sakna dig mest! ♥

Onsdag

Hejsan boggen!

Hur är det med er? Med mig är det superbra! Jag skrev ju inget i söndags när jag kom hem från Johannas land, men jag orkade inte. Jag och de andra 7 tjejerna hade det shitkul på landet. Vi spelade spel, kubb, kort, badade i t gradigt vatten, åt god mat, svullade godis och hade det shit kul! Jag får se om jag lägger upp några bilder. Kanske tillockmed lägger upp dem ikväll.

I måndags var jag hos tandläkaren så nu har jag ont i mina tänder. Jag klippte mig också. Det blev 1 cm kortare på längden, klippte upp håret och tunnade ut det. På kvällen som Sanna och Ylva här. När vi vaknade på morgonen fixade vi oss inför skolavslutningen och sedan gick vi till bussen. När vi kom till skolan lyssnade vi på lite sånger, fikade och fick betyg. Jag fick 5 MVG, 4 G och resten VG. Jag är ganska nöjd faktiskt.

Igår kväll var jag och alla tjejer hemma hos Anna. Vi åt god mat, mofflade godis och kollade på film. Det var jättemysigt! Jag somnade ganska tidigt och vaknade imorse vid 11 tror jag. Alla gick upp och åt frukost. När klockan var 1 åkte jag, Ellinor och Johanna hem till Ellinor och åt lunch och gjorde kladdkaka. Jättegott!

Men nu ska jag gå och städa rummet. Hihi, skulle ha gjort det i söndags, inte bra. Efter det ska jag bara ta det lugnt och försöka njuta av sommarlovet. Ha det bra! ♥

Hej då!



Hejsan mina kära läsare!

Nu ska jag stänga av datorn och jag kommer inte kunna skriva fören på söndag kväll eftersom jag ska till Johannas land imorgon. Ni får ha det bra hemma i Stockholm. Ha det bäst! ♥

Torsdag

Hejsan alla läsare!

Idag har jag haft en heldag med matte i skloan. Var inte så överdrivet kul trots att jag gillar matte normalt. Efter skolan gick jag, Johanna och Julia hem till Johanna. Vi kollade lite på en film, hjälpte Johanna att packa och satt lite vid datorn. Sen kom Ellinor. När Johanna åkte gick jag och Ellinor hem till henne och lyssnade lite på musik, packade om hennes packning och pratade. Sen kom pappa och hämtade mig.

Nu ska jag ner i källaren och hämta en väska för jag och 7 kompisar ska åka ut till Johannas land imorgon efter skolan. Vi ska vara där hela helgen. Fy fan va roligt vi kommer ha det så jäkla kul asså. Även fast det typ kommer regna kommer vi ha det bra!

Men nu ska jag ner till källaren. Ha det bra! ♥

Inga bilder



Hejsan alla läsare!

Det har ju inte varit några bilder på väldigt länge. Anledningen är att jag inte har haft någon dator. Jag har ju lånat mammas dator när jag inte har haft någon och jag ville inte lägga in bilder på hennes dator. Men nu har jag ju fått tillbaks min dator så nu kommer det komma mycket mer bilder.

Faktum är att jag just har tagit över 50 bilder på nya kläder och väskor som jag har köpt. Bilderna kommer imorgon. Haha, vet ni vad jag ska göra imorgon i skolan. Vi ska inte ha några vanliga lektioner utan vi ska ha matteolympiad imorgon. Haha, jag tror att det är väldigt många som kommer skolka imorgon, men inte jag.

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag skriver imorgon på morgonen om jag hinner annars syns vi efter skolan. Ha det bra så länge!

Bra vecka förutom bloggandet =P

Hejsan bloggen!

Hur har ni haft det? Jag har haft det shitbra. I helgen har jag solat lite, varit med kompisar och pluggat, jag hade ju spanska prov i måndags. Provet fic jag tillbaks igår och det stod MVG på det. Fatta hur förvånad jag blev och jag hade bara 4 fel. Och på matteprovet fick jag också MVG, även på kemiprovet. Snacka om en bra vecka!



I måndags fick jag en ny dator. Jag lämnade in min dator på lagning för att skärmen flimmrade. Och i måndags ringde de och sa att den inte gick och laga så jag skulle få en helt ny dator. Vi hittade en fin dator från Acer som jag sitter vid just nu. Och eftersom att jag hade fått vänta så länge fick jag ett nytt minneskort till min kamera. Jättebra!

Nu ska jag kolla lite på tv. Skriver igen om en stund. ♥

RSS 2.0