Snygga skor från H&M

Hej bloggen!

Hur är det med er? Med mig är det ganska bra, förutom att jag är uttråkad. Jag är ju på landet och här finns det liksom inte så mycket att göra nu för det regnar typ och det är jättemycket mygg så jag vill inte vara ute och inne kan man typ bara sitta vid dator eller kolla på tv.

Aja, jag överlever iallafall. Jag var just inne på H&Ms hemsida och kollade igenom den nya höst kollektionen och det mesta är skit snyggt! Jag faller som vanligt för deras skor. Haha, I love shoes! Här är två jättefina par som jag nog ska klicka hem till i höst:


Dem här kostar 399  kronor

Och dem här kostar 349 kronor

Landet

Hejsan bloggen!

Jag sitter i en soffa, 11 mil från Stockholm. Jag är på landet. Ganska skönt, men det händer inte så mycket. Är här med mamma och pappa. Idag åkte vi till ett ställe och åt lunch och sedan till ett kondis och köpte fikabröd. Det är det jag gjort idag.

Igår var vi i Uppsala. Jag lämnade tillbaks en tröja och köpte ett par svarta jeansleggings från Vero Moda. Dem är jättefina och sitter så sjukt snyggt! Men nu ska jag och mamma kolla på en film. Jag kommer hem på fredag, syns då. Pussar och kramar! ♥

Tillbaks



Hejsan bloggen!

Det var ett tag sedan jag skrev, men jag har inte riktigt tid nu under sommarlovet. Alla mina kompisar är borta just nu eller har just kommit hem, så hela den här veckan har jag inte haft så mycket att göra. Följde med mamma och pappa till stranden och åkte till farmor och fikade. Det är det som hänt sen sist jag skrev.

Idag skulle jag gå upp ganska tidigt. Jag vaknade vid 10, och gick upp och skulle göra frukost, men jag var så trött så jag gick och la mig igen. Nästa gång jag vaknade var klockan typ 2, nästa gång jag vaknade var klockan typ 4. Så jag har legat och sovit 15 timmar, inget jag brukar göra. Haha, intresseklubben antecknar. =P

När jag kommit upp gick jag iväg för att träffa Sanna och Anna. Det var jättekul att träffa Anna igen, har liksom inte sett henne sen skolavslutningen typ. Och imorgon ska jag träffa Alice igen, var ett bra tag sedan där också. Hela min familj ska dit på middag tillsammans med Sannas familj, så det kommer bli skitkul!

Men nu ska jag sova. Ha det bra! ♥

Hemma igen!



Hejsan alla läsare!

Som ni antagligen har märkt har jag inte skrivit på över en vecka. Anledningen är att förra fredagen kom det släktingar till mig från Norrland och det är ju klart jag vill vara med dem istället för att sitta vid datorn. Och sedan kom lördagen. Då gick jag upp vid 7 för att sedan sitta på en buss i nästan 8 timmar. Inte så kul!

Efter den långa bussresan kom jag fram till bästakompisen Sanna och hennes familj i Byxelkrok. De hade hyrt en stuga veckan innan och sen kom jag ner. Jag och Sanna har haft det jätteroligt hela veckan. Vi har badat, ätit godis och skrattat, mycket! Men nu ska jag stänga av datorn. Ska gå och lägga mig och sova nu. God natt! ♥

Spöregn =(

Hejsan bloggen!

Jag sitter här och kollar på tv och hörde lite svagt hur det åskade. Helt plötsligt börjar det spöregna! Och jag som hade tänkt att cykla upp till Vällingby för att köpa lite linnen, men jag orkar inte cykla i spöregn.

Aja, vad ska jag göra mer idag då? Jag ska packa, jag åker ju till Öland imorgon i en vecka och jag har inte ens hämtat väskan från källaren. Jag kanske borde gå ner och hämta den nu och börja packa.

Ha det bra! ♥

Nya saker

Hejsan kära läsare!

Jag köpte lite nya saker i fredags när jag var i stan med Ylva. Vi gick runt shoppade på rean
 och hade det allmänt trevligt. Det här köpte jag:



2 tröjor från Monki för 50 och 90 kronor



Äntligen hittade jag min randiga tröja. Köpte den på Gina för 149 kronor



Hittade ett vitt långt linne med hål i från H&M för 98 kronor. Blir skitsnyggt med ett färgat linne under!
Och så köpte jag en lila t-shirt för 50 kronor, även den från H&M



Köpte även lite örhänen. De sex första köpte jag på H&M för totalt 70 kronor.
De rosa hittade jag på Ur och Penn för 15 kronor.

Äntligen!



Idag infördes det lite nya lagar i Sverige. Och en av de är att fängelsestraffet för mord och andra grova brott har ökat med 6 år, från max 12 år till max 18 år. Ett steg i rätt rikning enligt mig! Jag hoppas att vi har samma straff som U.S.A snart! För t.ex. jag läste om en man för ett tag sedan som hade våldtagit flera flickor och skulle bara få 4 års fängelse. Han hade liksom förstört flera flickors liv och får bara 4 års fängelse. Jag tycker att det är jättedåligt! Högre straff, tycker jag!


Onsdag



Hejsan bloggen!

Jag har inte bloggat nu på några dagar för det är så jäkla varmt ute och då orkar jag inte blogga =P. De senaste dagarna har jag tränat på gymmet på pappas jobb 2 gånger med pappa, varit med Amanda, köpt ny cykel, min förra blev ju stulen och bara tagit det lugnt.

Sedan har jag blivit moster. Eller inte på riktigt, men nästan... =P Min bästa kompis Ylva har fått en lillebror som heter Alvar och jag är hans moster, typ. Jag träffade honom i måndags och gud så söt han är. Han ligger som en liten groda för han har alltid böjda ben. Så jäkla gullig!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu idag för alla mina kompisar är bortresta förutom Ylva och hon skulle på ett möte idag, så jag har inte så mycket att göra. Fast jag kan ju faktiskt börja packa tills på lördag. Då ska jag sätta mig på en buss i 6-7 timmar för att komma till Öland. Sanna är där med sin familj så jag ska vara med dem där hela nästa vecka. Fatta hur kul jag och Sanna kommer ha!

Men nu ska jag nog fixa lite lunch. Bloggar lite senare idag. Ha det bra!

RSS 2.0