Backlura

Hejsan bloggen!

Asså torsdagar vill mig något. För imorse började jag 9.30 och gissa när jag vaknade. 5 i och bussen går 3 över. Gick upp åt en macka och klädde på mig, allt på mindre än 5 minuter, sen sprang jag till bussen.

I skolan hände det väl inget speciellt. Ja just det, jag glömde att berätta en sak igår. Min favorit lärare som jag har i no ska sluta efter sommaren för hon är gravid. Hon är min bästa lärare jag någonsin har haft och jag kommer inte ha henne i 9:an, det viktigaste året.

Efter skolan va jag med Ellinor, Lovisa, Julia och Johanna. Vi pratade och kollade på lite roliga klipp på internet. Var kul att vara med lite kompisar och inte plugga, det var ett tag sen. Men nu ska jag gå och lägga mig. Ha det bra!

Plugg, plugg och ännu mer plugg

Hejsan bloggen!

Jag har pluggat hela eftermiddagen, har spanska test och matteprov imorgon. Men nu är jag redo. Jag har haft 0 inspiration senaste dagarna, ganska tråkigt faktiskt.

Imorgon ska jag kanske åka och simma, får se hur det bli. Jag skriver lite senare när jag har något vettigt att skriva. Pussar och kramar!
  ♥

Måndag

Hejsan! Hur är det med er? Jag mår bra, är lite förkyld men det märks knappt. Annars då... Jag hade so redovisning idag på so:n om kommunernas ekonomi. Låter kanske inte så intressant. Efter skolan gjorde jag inget speciellt, hade tänkt att plugg lite, men det blev inte så.

Nu kollar jag på tv med mamma. Ska kanske gå och hämta lite glass om en stund. Om jag inte skriver mer ikväll skriver jag imorgon.



 Åh, jag vill bara sätta mig på ett plan och åka utomland nu. Hur skönt skulle inte det vara...

Söndag

Hejsan bloggen!

Hur är det med er? Med mig är det super. I fredags skulle jag och Sanna sticka och träna men sen blev det inte så, så jag satt hemma och gjorde ingenting. Ganska tråkigt faktiskt.

Igår var jag med några kompisar i stan. Jag köpte ett par bruna skor och mat =P Men jag vet inte om jag ska behålla dem för att det är typ höst/vinter skor och nu börjar det blir sommar och då vill man ju lägga pengarna på annat. Får se hur jag gör.

Igår på kvällen sov Sanna här. Vi kollade på film och åt godis. Vi hade det jättekul. Och sen hittade vi på en rolig grej, om man skrattar och sen sänker rösten så att den blir mörkare, då låter det jätteroligt. Så vi låg och skrattade i typ 5 eller 10 minuter åt bara den grejen.

Nu på morgonen har vi ätit frukost och plockat undan. Sanna gick just. Snart ska jag, mamma och pappa åka till pappas jobb och träna, ska bli jättekul! Jag skriver mer sen när jag kommer tillbaks. Pussar och kramar! ♥

Torsdag

Hejsan bloggen!

Skolan var ganska tråkig. Jag hade syslöjd, no, spanska och matte. Nu sitter jag, Sanna och Ylva och kollar på The Hills. Oj, vad jag inte har något att skriva just nu =P Jag kan berätta att Sanna ska sova här på lördag, det ska bli jättekul! Men det var det. Jag skriver mer när jag har något att skriva. Ha det bra så länge! ♥

Prao!!!

Hejsan bloggen!

Hur är det med er? Idag har jag varit i skolan. Inget speciellt hände. Efter skolan stack jag och Sanna hem till mig. Vi åt lite mellanmål och kollade på tv. Sen åt jag middag och nu lite senare på kvällen har jag kollat på tv och gjort lite läxa.

Men vet ni vad som hände imorse. Jag vaknar vid halv 8 och hör mamma och pappa hålla på ute i köket, det var ju inte så konstigt så jag somnade om. En halvtimme senare vaknar jag igen och dem håller fortfarande på i köket, och dem brukar åka halv 8 så jag går upp och vidare ut i köket och där står dem och håller på med maten som vi hade i frysen. Frysen hade pajat under natten. Så efter maten åkte vi och köpte ny kyl och frys.

Oj, höll på att glömma. Jag ska praoa vecka 16 och 17. Och vecka 15 är det påsklov, så det blir 3 veckor bort från skolan. Kommer bli superskönt.

Här kommer lite (väldigt) sena bilder från nyår. 3 veckor försenade, aja, det är väl inte hela världen.




Dålig dag

Hejsan bloggen!

Idag har varit min dåligaste dag på länge. Jag har tappat saker flera gånger, men det värsta va i matsalen. Jag skulle sätta mig på en stol och helt plötsligt åker jag ner typ en halv meter. Ena stolsbenet gick sönder. Sen kom det någon som jobbade där och sa att stolen hade gått sönder flera gånger förut. Va fan ställer man ut en trasig stol i matsalen för? Och inte nog med att jag fick 1000 par ögon som kollade på mig, jag gjorde illa mig också. Fan va sur jag är! Jag skriver mer sen när jag är på lite bättre humör. Pussar och kramar! ♥

Motion

Hejsan!

Jag har just varit ute på en 5,4 kilometer lång promenad. Snacka om att jag är trött nu. Snart ska jag gå och ta en dusch eller ett bad och sen ska jag göra det sista på mitt skolarbete. Senare i kväll eller imorgon tänkte jag lägga upp väldigt sena nyårs bilder =P Pussar och kramar!
  ♥

Söndag

Hejsan bloggen!

Idag har jag pluggat, städat rummet och varit lite med Sanna och Alice. Vi pratade och... pratade, haha. Nu är jag hemma igen för att äta lite. Ikväll ska jag göra färdigt min no inlämning och sen ska man väl ta det lugnt. Jag kanske tar ett bad. Men nu ska jag gå och äta. Pussar! ♥

Kan man få nog?

Jag älskar skor, kanske inte är någon nyhet. Men att H&M har så mång fina och billiga var lite konstigare. Här nere har jag plockat ut mina favotiter från deras hemsida. Enjoy



298 kronor



129 kronor




149 kronor




49 kronor



129 kronor



129 kronor



129 kronor



298 kronor



298 kronor


 129 kronor


Lördag

Hejsan bloggen!

Förts måste jag tacka för alla fina kommentarer. Jag blir alltid så glad när jag loggar in och ser att jag har fått en kommenter. Tack!

Igår efter skolan stack jag och Ylva hem till henne och spelade lite GH. Det var shit svårt att spela trummorna tycker jag. Sen sjöng vi lite Abba Sing star och sen badade vi fotbad. Det var super skönt. Sen gick jag hem åt lite middag, det blev mossarella pizza. Sen knallade jag och Ylva ner till torget och köpte glass, godis och kladdkaka. Senare på kvällen kollade vi på Let´s dance. Och vid 12 somnade vi. Haha.

Nu är jag hemma och ska snart gå med mamma och handla mat. Kolla in om några timmar då jag ska göra ett inlägg med bara massor av fina skor. Missa inte! Pussa och kramar! ♥

Torsdag

Hejsan bloggen!

Jag han inte skriva något igår. Efter skolan åkte jag till Vällingby en snabbis för att kolla på gympa skor och jag hittade ett par som jag la undan, sedan åkte jag hem för att plugga. Efter middagen åkte jag och pappa upp till Vällingby för att köpa gympa skorna till mig. Kan visa dem sen.

Idag var jag ju i skolan, as always. Efter skolan åkte jag och Ylva buss hem. Och nu är jag hemma. Snart ska jag börja plugga lite. Ha det bra så länge! ♥

Dålig uppdatering

Hejsan bloggen! Jag vet att uppdateringen på slutet har varit dålig, men det är mycket i skolan just nu. Hade matte prov idag, har läxor tills på torsdag och fredag och sedan har jag en stor inlämnings upgift i no om fossila bränslen. Här kommer en sammanfattning av dem senaste dagarna.

Fredag: På kvällen var jag hemma och tog det lugnt

Lördag: Jag pluggade lite och sedan på kvällen kom Sanna och hon sov här. Vi kollade på Love Guru och Fucking Åmål och åt massor av godis. Båda var jättebra.

Söndag: Jag, mamma och pappa åkte till Cosmonova och såg Sea Monsters i 3-D. Det var jätte läskigt, det kändes som att fiskarna skulle simma in i mina ögon och att de stora odjuren skulle äta upp mig. Men det var lite små kul.

Måndag: Jag gick i skolan. Efter skolan åkte jag och Ylva upp till Vällingby och satte oss på ett fik och pluggade till matteprovet som vi hade idag. Det var supermysigt att sitta på ett cafe och plugga istället för hemma. Testa någon gång! Jag köpte även ett par solglasögon och en tygväska.

Tisdag: Skola, som vanligt. Hade matteprov och det gick superbra! Efter skolan stack jag och Sanna hem till mig och jag pluggade lite.




 Orangea solglasögon från Topshop för 80 kronor (REA)



Tygpåse med kanin på från Topshop för 30 kronor (REA)


Fredag



Hejsan alla gulliga läsare!

Nu är jag hemma från skolan. Allt gick bra. Jag fick tillbaks ett svenska prov och jag fick G, det var max. På vägen hem pratade jag, Sanna och Ylva om vad vi ska göra i sommar. Jag ska på konfirmationsläger med Johanna och Julle, kryssning med Sanna och Ylva, paddla och bo på camping med Ylva, Sanna, Julle och Johanna och sen ska jag, Sanna och Ylva bo på hotell i Nyköping.

På tal om resor, Dedde kommer hem nästa vecka. Jag är så glad, saknar henne mest. Har liksom inte träffat henne sen 17 december, den dagen slutade i tårar. Men nu ska jag plugga. Har en inlämning i no tills på fredag, matte prov på tisdag och en mega stor fördjupning i no som jag har hållit på med sen i början av hösten som ska vara färdig om 3 veckor.


Torsdag

Hejsan bloggen!

Jag hann inte skriva något imorse för jag försov mig, grymt mycket. Vi började halv 10 men jag vaknade fem i tio. Ja klädde på mig och gick ut i köket för att göra frukost, nästa buss gick ju inte fören en halv timme. Men så kommer jag ut till köket och kollar på klockan, den var 2 över och min mobilklocka var 1 minut i och bussen går 5 över. Jag brer en macka tar 2 clementiner och springer till bussen. Och jag missade den inte.

När jag väl kom till skolan, 50 minuter försenad hade jag syslöjd. Vi satt mest och pratade. Sen hade jag no, då vi fick vet att vi har en inlämning tills nästa fredag. Jag fick tillbaks två labbrapporter och ett prov. På rapporterna fick jag G+ och VG+ och på provet VG+. Det trodde jag inte. Efter halva lektionen stack jag till tandläkaren.

Efter skolan stack jag till Vällingby med Sanna, Ylva och Julle. Jag hämtade ut min mobil som varit på lagning i 3 veckor och så lämnade jag tillbaks den bruna sjalen. Men nu ska jag platta håret och sen sova. Ha det bra! ♥

Nya saker från efter jul

Här kommer allt jag har köpt efter jul:



 Grön/brun jacka från Stadium (Everest) för 1299kronor



Brun myströja med polokrage från H&M för 198 kronor



Svart tröja från Sisters för 99 kronor och grå lång kofta från
Kappahl för 119 kronor



Två sjalar från Gina tricot, den svarta kostade 65 och den bruna 30
Men jag ska lämna tillbaks den bruna för den kan färga av sig på andra kläder



Närbild på en av sjalarna



Två baslinnen från Esprit för 64 kronor styck och en mörk grå kort
kofta för 175 kronor. Allt från MQ.



Armen på den korta koftan



Baskern kostade 31,50, väskan kostade 63,50 och
halsbandet fick jag för 15,50



De bruna och guldiga är från H&M och kostade 15,50 och det svarta med nitar
kommer från Ur och Penn och kostade 30 kronor

 ♥

Hejsan hoppsan

Det var ett tag sen. Igår på dan sov jag och kollade på tv. Sen på kvällen kunde jag inte logga in, jag försökte flera gånger. Ajaj, nu är jag här.

Idag var jag i Vällingby med Ylva, hon skulle till läkaren. Sen åkte vi till min tandläkare i Sundbyberg och fixade min tandställning som hade gått sönder. Vu åkte tillbaks till Vällingby och gick i lite affärer. Jag köpte 2 sjalar och ett armband. Sen åkte jag till Hässelby gård, lämnade in ett paket från H&M och klippte mig.

Men nu ska jag gå och ta bilder på allt jag har köpt dem senaste veckorna. Ha det bra så länge!

Måndag

Hejsan bloggen!

Jag vet att jag inte har uppdaterat sen i Lördags, men det har bara blivit så. Igår fyllde brorsan 17 år, farmor och farfar kom och åt tårta. När dem hade gått åt vi tacos och sen kom Sanna. Hon sov också här. Vi satt uppe och kollade på gamla foton från 4:an, 5:an och 6:an. Vi skrattade ganska mycket.

Nu ska jag ringa min kompis Amanda och gratta henne, hon fyller 15 idag och sen ska jag och Sanna till Vällingby för att vara med Anna. Ha det bra så länge. ♥

Körslaget

Hejsan bloggen!

Jag sitter i vardagsrummet med mamma och pappa och kollar på Körslaget. Jag tycker att Nanne år bäst. Vad tycker ni? Jag var och simmade idag, det gick bra. Jag simmade 1 kilometer. Men nu ska jag fortsätta att äta min choklad. Ha det bra så länge! ♥

Iväg för att simma

Hejsan bloggen!

Jag ska nu sticka till Vällingby för att köpa något till brorsan, han fyller 17 imorgon. Sen ska jag vidare till Åkeshovs simhall för att simma ungefär 1 kilometer. Ha det bra så länge! ♥

Museum

Hejsan bloggen! Jag han inte skriva imorse för mamma kom in och väckte mig och frågade om jag ville följa med på Arme museét och att vi skulle åka inom 30 minuter. Men jag följde med, det var jätteintressant. Det kanske inte är så normalt för en 14 årig tjej att gå på museum med sin mamma men jag älskar historia så. Kalla mig tönt om du vill =P

Efter visningen gick vi till Fältöversten, ett köpcenter på Östermalm, och kollade i lite affärer. Jag köpte tre trosor från H&M för 129 kronor. Sen satte vi oss på tunnelbanan och åkte till Vällingby. Där hittade jag två linnen och två koftor. Kan visa dom sen. Men nu ska jag sova. Ha det bra!




Läppglans i 12 olika färger. Fick av min halvkusin i julklapp



Litet spa-kit, fick av min faster och farbror i julklapp

2009

Hejsan alla läsare!

Gott nytt år på er! Jag hade en fantastisk kväll igår. Jag, Sanna och Alice sjöng sing star, var ute och träffade Louise, skrattade och mycket, mycket mer. Roligaste kvällen på länge. Vid 12 slaget skrek vi så högt vi kunde: Gott nytt år!!!! Sån härlig känsla.

Ahh, första dagen på året är jag hemma för jag har världens huvudvärk. Jag lägger upp bilder när huvudvärken har gått över. Ha det bra så länge! ♥

RSS 2.0