Valborg imorgon

Hejsan bloggen!

Det var mer än en vacka sen jag skrev, dåligt av mig. Under tiden jag har varit borta har jag varit på prao, på landet, jag kom tillbaks till skolan i måndags, varit med kompisar och pluggat. Det mästa har faktiskt varit väldigt kul! Att komma tillbaks till skolan igen va kul, jag gillar ju skolan! Är kul att träffa alla kompisar igen.

Imorgon är det ju valborg, och fan va kul det ska bli! Jag ska vara med två av mina kompisar från klassen, Anna och Ylva. Sen kommer även Annas kompis Rickard vara med. Ska bli så jäkla kul!

Förra året var ju lite misslyckat. Jag var med Ylva och vi skulle hem till henne lite snabbt för att hon skulle byta byxor sedan skulle vi ta bussen till Backlura för att gå på en majbrasa där med några kompisar. Men jag råkar klämma min sko i ytterdörren och hennes katt smiter ut, men det märker inte vi så vi åker till Backlura. Senare när vi just kommer dit ringer hennes föräldrar och säger att katten har smitit och att vi måste komma hem för att hjälpa till att hitta honom. När vi är halvvägs ringer hennes mamma och säger att de hade hittat honom, men då var det ju ingen ide att åka tillbaks.

Långt inlägg blev det. Ni får ha det så bra imorgon, hoppas att ni får det roligt! Jag kommer inte skriva imorgon men antagligen på fredag. Ha det bra! Pussar ♥

Tisdag


Sanna bästis


Hejsan bloggen!

Hur är det med er? Skrev senast i lördags så det var ett tag sen. På kvällen i lördags träffade jag och Sanna hennes kompis Emma och hennes pojkvän Sebastian. Det var jätteroligt. Först var vi ute, men det var så jäkla kallt så vi gick in efter ett tag.

I söndags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. hihi. Igår var det måndag och det betyder upp tidigt för jag har ju prao. Igår började jag 7 så jag gick upp vid tjugo över 5, inte så kul. På kvällen igår var jag med Sanna. Vi gjorde inget speciellt, lyssnade mest på musik.

Idag när jag vaknade hade jag världens huvudvärk, som jag hade haft hela måndagen, så jag var hemma från praoen idag. Jag sov fram till 12 och sen dess har jag kollat på tv och suttit vid datorn. Ikväll ska jag nog börja med lite skolarbeten som ska vara inne nästa vecka. ♥

Lördag


Är det bara jag som älskar lax?


Hejsan bloggen!

Jag har ju praoat den här veckan och det har varit ganska mycket. Har behövt gå upp tjugo över 5 eller 6. På sjukhuset har jag fått stå i köket, ta hand om patienter och springa ärenden. Det är jättekul! Jag tror att jag ska söka sommarjobb där nästa sommar.

Igår sov Sanna här. Vi tog det lugnt, kollade på film och pratade. Idag när vi vaknade satte vi oss i soffan och kollade på tv sedan när Sanna skulle hem stack jag ut och sprang. Tror att jag sprang runt 4 km, ganska skönt eftersom vi åt så mycket godis igår.

Nu har jag gjort middag och jag tror att den är färdig snart. Det blev lax med potatis och spenat. Enkelt och gott. Om en timme ungefär kommer Sanna, hon ska sova här inatt igen. Nu ska jag gå och kolla till min middag. Ha det bra! ♥

Godnatt

Hejsan bloggen!

Jag är så jäkla trött så jag ska gå och lägga mig, men jag skriver imorgon. Ha det bra!

Tisdag



Hejsan bloggen!

Hur är det med er? Jag är lite stressad för om 20 minuter kommer Ylva och jag sitter här i min sovtröja och jag ser ut som en pudel i håret, nice. Idag och 2 veckor framöver har jag prao. Jag ska praoa med Ylva på Södersjukhuset så det ska bli jätte roligt. Slutar inte fören vid 7. Ha det bra!


Måndag




Hejsan bloggen!

Hemma från landet nu. Ha varit skönt att vara där. Jag har satt upp studsmattan, jobbat, solat och tagit det lugnt. Mellan allt detta har jag självklart hunnit äta påskgodis och har även upptäck att jag gillar ananas. När jag kom hem städade jag rummet och sedan åkte hela familjen till Sundbyberg för att gå på restaurang. Mamma och pappa hade sin bröllopsdag idag.

När jag kom hem kollade jag lite på tv och stack sedan ut en lite stund för att träffa Sanna och Ylva. När jag kom hem ställde jag mig i duschen och nu har jag kollat på tv sen dess.

Imorgon ska ju alla upp till skolan, men inte jag för jag ska praoa. Det ska bli jätteroligt. Skriver mer imorgon, börjar inte fören kvart över 1. Pussar!

Torsdag



Hejsan bloggen!

Det blev ingen akut för mig igår, men för mamma blev det. Hon åkte tillbaks till sjukhuset idag för att få en plastskena som hon ska ha på sitt finger i 6 veckor och hon får inte ta bort den. Usch!

Nu ligger jag i sängen och ska snart gå och sminka mig för vi ska till farmor och farfar ikväll och äta middag. Ska bli trevligt! Efter det eller imorgon på morgonen ska jag, mamma och pappa åka till landet. Jag vet inte om jag kommer hinna skriva något mer innan jag åker. Men jag önskar er en glad påsk! ♥

Akuten?

Hejsan bloggen!

Idag har jag varit med Sanna. Vi har tagit en lång promenad, pratat och tagit det lugnt. När jag kom hem hade mamma skadat långfingret. Och det komiska i det här är att hon skadade lillfingret på exakt samma sätt för typ 6 år sedan. Så hon ska åka in till akuten och jag kanske ska följa med. Får se. Ha det bra! ♥

Hemma från stan



Hejsan bloggen!

Nu är jag hemma igen. Vi hade det jättemysigt. Först mötte jag och Sanna upp Ellinor i Vällingby sedan åkte vi till Bromma för att möta Alice, sedan fortsatte vi mot stan. När vi kom dit gick vi lite på Drottninggatan och sedan på Hötorget. Efter ett litet tag kom Alice kompisar Hanna och Louise, och efter ett tag skildes vi åt för jag skulle klippa mig, men det fanns inga tider.

Jag, Sanna och Ellinor åkte till Slussen men ändrade oss och tog båten över till Djurgården. Där gick vi längst vattnet tillbaks mot Sergel. Vi stannade på vägen, köpte glass och satte oss vid vattnet. Sedan tog vi bussen tillbaks till Sergels torg och tog tunnelbanan hem. Allt var så mysigt. Och vädret var perfekt. Ha det bra!

Tisdag


Söta Alice


Hejsan bloggen!

Hur mår ni? Hoppas att det är bra med er! Idag ska jag in till stan med Alice, Sanna och Ellinor. Ska bli jätteroligt, men jag kommer typ inte kunna köpa något för jag har så lite pengar just nu. Kanske hittar något litet, hihi.

Men nu ska jag stänga av datorn och börja göra mig i ordning. Vi ska möta Alice i Brommaplan vid 2. Ha det bra!

God natt- Skulle ha publicerats igår

Hejsan bloggen! Hur är det med er? Med mig är det bra, lite trött bara. Jag sitter i vardagsrummet och kollar på tv och sitter vid datorn. Lite halv tråkigt. Men jag ska gå och lägga mig nu.

En sak jag har tänkt på den senaste tiden är att det är shit många som ska åka till Turkiet i år. Det är jättemånga i min skola. Lite komiskt är det. Det är säkert 10 pers, som jag känner till, som ska åka. Och jag är en av dem. Det ska bli så jäkla skönt, åker liksom om typ 4,5 veckor. Härligt!


Måndag



Hejsan bloggen!

Hur mår ni? Jag mår bra! Idag har jag varit med Amanda och Sanna. Vi har kollat i gamla skolkataloger, pratat och kollat lite på tv. En slappdag helt enkelt. Har t.o.m gått runt i mjukisbyxor hela dagen, ganska skönt faktiskt.

Jag pratade just med Alice. Jag ska åka till stan med henne imorgon. Vi kommer väl mötas vid 12 tiden för att sedan åka in till stan. Jag vet inte riktigt om jag ska köpa något, har liksom inte så mycket pengar. Men något litet blir det säkert.

Nu ska jag nog sätta på tvn och kolla på Familjen Annorlunda och bara ta det lugnt. Har fortfarande inte tagit bilder på det jag köpte för en och en halv vecka sen. Jag gör nog det ikväll. Men ni får ha det så bra! Pussar ♥

Söndag- en behöver-göra-dag

Hejsan bloggen!

Hur är det med er? Med mig är det bra! Igår var jag i Vällingby. Jag köpte en ring och ett par strumpbyxor. Ska fixa bilder på allt jag köpt på senaste tiden senare idag. Jag var där med Sanna, Ellinor och Denise. Vid 3 skulle D gå och klippa sig och det blev hur bra som helst. Efter det stack vi hem till Ellinor och jag och Sanna sminkade dem och vi gick ut i skogen och tog modell bilder på dem. Haha, shit kul! Gå in på ellinorslife.blogg.se för att se bilder.

På kvällen var jag med Sanna. Vi var ute och lyssnade på sommar låtar. När vi gick in pratade vi och vid halv 11 gick jag hem. Vi hade gäster hemma så jag satte mig ner och pratade med dem. När dem hade gått hem tog det ett tag för mig att komma i säng, tror att jag somnade vid halv 3.

Imorse vakande jag vid halv 2 och gick upp och gjorde frukost. Efter ett tag gick jag och duschade och nu sitter jag här. Jag ska snart gå och städa rummet och sen ska jag och mamma kolla på Greys Anatomi. Ha det bra så länge! ♥

Påsklov



Hejsan bloggen!

Äntligen påsklov. Hur skönt som helst ju! Efter skolan åkte jag, Ellinor, Anna och Sanna hem till Ellinor. Vi satt på hennes studsmatta och pratade, och vet ni vad? Vi kunde sitta där i bara linne, så varmt var det. Äntligen kommer våren, om det skulle börja snöa nu ska jag flytta till Afrika. Någon som vill följa med i så fall?

Nu sitter jag hemma, mofflar godis och kollar på Talang 2009. Skönt med en kväll hemma och ta det lugnt. Imorgon ska jag vara med Denise, Sanna och Ellinor. Ska bli jättekul! Men nu ska jag stänga av datorn. Ha det bra!

Fredag

Hejsan bloggen!

Hur är det med er? Med mig är det bra! Jag har typ just vaknat och sitter och äter frukost. Idag börjar jag 8 så jag ska sticka om ungefär 20 minuter. Och det bästa med dagen är ju att jag får påsklov idag. Ska bli så skönt!

Efter skolan ska jag vara med Ellinor, Sanna och Anna. Vi ska hem till Ellinor men jag vet inte vad vi ska göra. Men nu ska jag sluta skriva och börja göra mig i ordning. Ha det bra så länge! ♥

Torsdag och påsklov imorgon


Sommaren är på väg. Äntligen!

Hejsan bloggen!

Min dag började ju sådär. Ylva ringde och frågade om jag ville gå med henne och Sanna till skolan och det ville jag. Det enda problemet var att jag skulle möta dem inom 15 minuter och jag stod i min sovtröja. Jag skyndade mig iväg och han inte byta jacka, har fortfarande min dunjacka. Att gå till skolan i dun jacka när det är plusgrader, det blir ganska varmt.

Efter skolan åkte jag och några kompisar till Vällingby. Det enda jag köpte var cheeseburgare, hihi. Vid kvart i 5 åkte jag till skolan för att ha utvecklingssamtal. Det gick superbra! Min lärare sa att jag pratade lite för mycket, men annars såg det hur bra ut som helst.

Imorgon är det fredag, och något som är ännu bättre är att jag får påsklov. Fatta hur skönt det ska bli! Och inte nog med en veckas ledighet utan efter lovet har vi prao i 2 veckor, så det blir ingen skola på 3 veckor. Och när jag kommer tillbaks är jag i skolan i 3 veckor sedan åker jag till Turkiet. Jipi!

Nu ska jag gå och duscha och sedan ska jag gå och lägga mig, börjar vid 8 imorgon med gympa. Känns ju sådär... Aja, jag överlever. Skriver nog mer imorgon. Ha det bra! ♥

Onsdag

Hejsan bloggen!

Hur är det med er? Med mig är det bra! Jag var i skolan idag och hade so prov i religion. Provet handlade om de kristna kyrkorna och hur dem skapades och så där. Provet bestod av en g del och en vg/mvg del. När jag hade gjort halv g delen var det 50 minuter kvar och när det var en halvtimme kvar skulle jag just börja på andra delen. Så inte så mycket tid, men det gick bra!

Nog med skol prat nu. Nu kollar jag på the simpson, haha älskar serien. Om en stund ska jag plugga lite spanska för jag har test imorgon, efter det blir det nog lite mat och sedan ska jag köra ett litet träningspass för mage, rygg, armar och rumpan. Men ni får ha det bra så länge! Skriver mer ikväll!

RSS 2.0