Hemma!

Hejsan bloggen!

Jag är hemma nu, kom hem för 4 timmar sen. Jag åt lite mat och sedan gick jag och träffade Sanna, hon har klippt och färgat håret och hon blev superfin! Imorrn är det skola, och veckans jobbigaste dag, bl.a. spanska, engelska, svenska och 2 matte lektioner.

Men nu ska jag läsa lite bloggar. Ha det bäst! ♥


Är på landet (mobilblogg)

Hejsan bloggen! Jag ligger och kollar på pearl harbor, och det är sjukt bra! Idag har jag, ja vad har jag gjort? Jag har jobbat och spelat tv-spel. Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Kisses!

Till landet!

Hejsan bloggen!

Dagen i skolan var skön. Jag hade idrott sen åkte jag till tandläkaren och spände tandställningen. Och min hörntand är på väg att komma så jag slipper att göra en ''operation'' =D. När jag kom tillbaks till skolan hade jag en halv no lektion där vi kollade på film.

Efter skolan stack jag och några kompisar till badhuset i Åkeshov och simmade/badade. Vi hade shit kul! Vi ska antagligen dit nästa fredag också. Sen åkte jag hem vid halv 4 för jag ska åka till landet nu. Men jag mobilbloggar så gott jag kan från pappas mobil, men det brukar gå bra. Ha en skön helg!  ♥

God natt!

Hejsan alla läsare!

Såg just att jag hade fått 2 komentarer, likiliki! Dagen i skolan var okej, jag hade liksom bara 4 lektioner. På sy-slöjden kom jag försent 15 minuter för bussarna krånglade. Men jag hade ju en bra andledning så läraren blev inte sur. Resten av dan var helt okej.

Efter skolan stack jag och 5 kompisar hem till en av dom för att kolla på Human trafficing. Den är sjukt bra! Om ni inte har sett den, se den! Den handlar om människo handel, den är hemsk men den är bra. Rekomenderas starkt!

När jag kom hem vid halv 8 kollade jag lite på tv, satt vi datorn, valde kläder till imorrn och nu sitter jag här och skriver.

Imornn ska jag till tandläkaren så jag missar 2 lektioner. Efter skolan ska jag och några kompisa åka och simma. Det är jätteskönt och man tränar hela kroppen.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Hugs! ♥

Iväg till skolan

Hejsan alla läsare!

Jag ska sticka till skolan nu och ha sy-slöjd, no, spanska och matte. Jag skriver när jag kommer hem. Kisses! ♥

Trötter!

Hejsan bloggen!

Jag har haft en ganska bra dag, förutom att jag har 8 timmar skola på onsdagar men det är inte så jobbiga lektioner så jag överlever. Jag var hemma klockan 16.30. Jag tog en macka och kollade lite på tv. Efter middagen har jag pluggat i 2 timmar och blev aldelens nyss klar. Jag tror inte att jag skriver mer ikväll och jag får se imorrn. Men nu ska jag gå och kolla på Prodject runway. Hugs! ♥

Första läxan

Hejsan bloggen!

Jag skrev imorse men det sparades inte, lite konstigt tycker jag aja, nu sitter jag här med min första läxa den här terminen, det är SO. Så det är ju inte den hemskaste läxan. Hit intills har jag haft mina två värsta skoldagar, värst är det på måndag och bäst på fredagen. Men nu måste jag plugga. Kisses! ♥

Måndag

Hejsan hoppsan bloggen!

Första skoldagen och fyra kvar, men det värsta är över =P Idag vaknade jag sent, as always. Men imorrn SKA jag vakna i tid och SKA hinna blogga. Efter skolan stack jag, Ylva och Julia till Vällingby för att Ylva skulle köpa en tröja som hon sedan inte hittade så jag och Julia åkte hem till Sanna och Ylva skulle hem.

Efter middagen har jag kollat på tv och kollat runt lite på datorn. Men nu ska jag gå och lägga mig, ska upp kvart i 7 imorrn. Sov sött! ♥


God morgon!

Hejsan bloggen!

Jag vaknade för någon timme sen. Jag ska snart sticka till Vällingby med Sanna, får se om jag köper något. Skriver mer när jag kommer hem. Ha det bäst! ♥

Mår bättre!

Hejsan bloggen!

Mår mycket bättre idag men jag var ändå hemma från skolan idag för det är bättre att ta en extra dag än att gå till skolan och bli sjukare.

Jag vaknade vid 10 men låg i sängen till halv ett. Jag gick upp och satte på tv och gjorde pannkakor till frukost/lunch. Sen kollade jag på tv hela dan. Till middag blev det toast och till efterätt blev det glass.

I söndags beställde jag en kappa från ellos och den är super fina. Jag älskar den! Den kommer nog om några dagar.

 
Zooma


 Men nu ska jag gå och kolla på tv tillsammans med lite choklad =P Ha en bra kväll! ♥

Hejsan hoppsan!

Hejsan alla läsare!

Jag skrev inget igår för jag han inte på morgonen, efter skolan gick jag och handlade och på kvällen mådde jag inte bra. Jag hade ont i huvudet, slem hosta, snuvig och febrig. Så jag gick inte till skolan idag och jag vet inte om jag går imorrn. Jag får se imorrn när jag vaknar.

Idag sov jag till 11.30, jag gick upp åt lite och sen har jag kollat på tv, hela dan. Åh jag längtar tills jag köper min laptop för då kommer jag kunna ligga i soffan och blogga. Men det blir om några månader.

Men nu ska jag snart fika lite med mamma och min brorsa och kolla på ''Du är vad du äter''. Ha det bäst! ♥

19 augusti

Hejsan bloggen!

Vaknade som vanlig sent imorse och stressade iväg till skolan. Nu sitter jag här, har sprängande huvudvärk, ont i halsen och snuvig. Mitt bad i den iskalla Mälaren var inte det bästa jag kunde göra i Söndags. Aja, gjort ät gjort, får hoppas på att jag kan gå till skolan imorrn. Jag försöker blogga imorrn. Kisses! //Lina

Första dagen!

Hejsan bloggen!

Jag han inte blogga imorse för jag vaknade 30 minuter innan jag skulle möta Sanna och Ylva. Usch vad jag var stressad, men jag han med det mästa jag skulle göra.

Idag var det första dagen i skolan. I min skola har vi mentorsgrupper och 2 mentorsgrupper blir en klass, jag går i 8j. Men vi hade lektionen med skolans jobbigaste mentorsgrupp, det var inte så kul. Aja, vi fick våra scheman och massor av lappar, vi fick även en loggbok.

Efter skolan gick jag och några kompisar hem till mig och åt nudlar, kollade på film och pratade. Men nu ska jag kolla på Scrubs och sen sova. Ha det bäst! ♥

God natt

Hejsan bloggen!

Jag ska just gå och lägga mig. Jag börjar 11.00 imorrn så jag borde hinna blogga. Sov sött! ♥

Sen kväll igår

Hejsan bloggen!

Jag var ju på The voice igår och jag ska inte dit nästa år! Jag hade inte tänkt att åka dit i år men jag följde med för en kompis skull. Det är sååå mycket folk, alla står och puttas för alla vill ju ha bra platser. Och gud så varmt det blir.

Jag, Alice, Sanna och två av Alice kompisar åkte med bussen 10 över 10. Alice pappa kom och hämtade oss efter halva vägen. Vi lämnade av Alice kompisar och fortsatte hem till Alice. Vi tog lite mackor och oboy och satt och pratade. Vid 2-tiden får Alice för sig att fläta hela mitt hår vilket hon gör. Efter det var vi upp och flummade och pratade. Jag somnade vid 4 eller 5 och Alice och Sanna var vakna till 6 eller 7 tror jag.

Imorse vaknade jag vid 11 och löste upp alla flätor. Sanna vaknade 1 timme senare och Alice en halv timme efter det. Vi åt frukost/lunch, det blev hamburgare. Vi gick ner och badade och gud så kallt det var! Vi gick upp till huset och spelade lite spel. Jag och Sanna tog bussen hem vid 5 tiden.

Och imorrn är det skola. Jag kan inte fatta det, jag har liksom inte hunnit göra allt jag velat göra. Aja, jag får väll hoppas på soliga helger.

Men nu ska jag läsa lite bloggar men jag skriver ett till inlägg innan jag går och lägger mig. Ha det bäst! ♥

Hej då!

Hejsan bloggen!

Jag ska sticka snart och hinner tyvär inte lägga upp någon dagens outfit. Men jag gör det imorrn för jag ska sova hos Alice.

Hej då! ♥

Ojoj, måste vända tillbaks dygnet :S

Go eftermiddag bloggen!

Jag vaknade för en timme sen, gud så länge jag sov. Men jag måste värkligen vända tillbaks dygnet nu för jag börjar liksom skaolan på måndag. Om 2 dagar.

Ikväll vid 7-tiden ska jag och några kompisar åka till Kungsträdgården för att se The voice- konseren (stavning?)
Den börjar klockan 7 och håller på till 10 och tänkt hur kul jag och mina kompisar kommer ha det!

Igår badade jag fotbad, det var jätteskönt. Jag ska börja göra det mycket oftare. Jag tappade upp lite varmvatten i badkaret och tog i vanlig såpa. Sen satt jag där i en kvart, tjugo minuter och läste en jättebra bok. Sen filade jag fötterna, klippte tånaglarna och smörde in fötterna med fot-kräm och masserade mina fötter. Nu ska jag bara måla tånaglarna.

Men nu ska jag klä på mig, visar dagen outfit lite senare! Ha det bäst! ♥

Choklad mjölk


 


 Hejsan bloggen!

Duktig som jag är är det här första inlägget idag. Men jag försov mig imorrse, tyvär inte så ovanligt. Jag ställde klockan på kvart i 8, 2 timmar innan Ylva skulle komma, för att hinna duscha, raka benen och äta frukost+ andra morgon saker. Jag vaknar en kvart innan hon ska komma av att hon ringer och frågar om jag är färdig och det var jag ju inte. På den kvarten han jag att fixa iordning på rummet, bre en macka och välja kläder.

En timme senare befinner vi oss på söder hon Ylvas frisör Vicky. Hon va jättegullig och super duktig på att klippa så jag ska klippa mig där nästa gång jag klipper mig. Vi tog bussen till tunnelbanan som vi tog till Skanstull där Ringen ligger. Jag köpte lite lunch på donken och bytte ut min bh mot en likadan för min hade ett litet hål i sidan.

Sen åkte vi hem. Ylva skull hem och läsa och sova för hon sov så dålig inatt. Jag tog bussen till Backlura till några kompisar. Vi kollade på film och pratade lite. Sen åkte jag hem för att äta middag. Efter maten gick jag och träffade Sanna en liten stund och nu sitter jag här och dricker chokladmjölk som mamma var så snäll och gjorde åt mig.

Men nu ska jag fortsätta min mini-spa kväll/natt =P Jag har just duschat och rakat benen och ska nu ta ett fot bad. Ha det bäst! ♥

Nyaste sakerna

Här är nykomlingarna i min garderob, välkomna =P



 Snygga beig/vit pump från MQ för 150 kronor (REA)



Blocken kommer från Gallerix, 5 för 50 kronor och bh:n från H&H för 129 enkronor

Men nu ska jag gå och lägga mig. Sov sött! ♥

I stan idag

Hejsan bloggen!

Jag var ju i stan med Ylva idag. Hon hade en tid hos en frisör på söder  vid 11. Vi gick på tunnelbanan vid 10. Då säger chaffuren (stavning) att det var förseningar mellan Hässelby strand och Åkeshov. Efter 25 minuter hade vi åkt 2 stationer, så Ylva ringde och avbeställde sin tid. Det tog ett tag innan vi kom in till stan. När vi väl kom dit gick vi in på lite olika butiker. Jag visar vad jag köpte i inlägget över. Vi tog en fika på Coffehouse by Goerg, det var super gott!

Imorrn ska jag och Ylva åka till söder för hon fick en ny tid hos sin frisör.

Men nu ska jag fixa inlägget med na sakerna. Ha det bäst! ♥

God morgon!

Hejsan bloggen!

Jag och Ylva ska sticka till stan vilken minut som helst och här sitter jag i pyjamas (stavning?).
Nu ska jag klä på mig. Ha det bäst!  ♥

God natt!

Hejsan bloggen!

Jag ska gå och lägga mig nu. Jag och Ylva åker till stan imorrn, får se om jag hinner att skriva imorgon bitti. Sov sött! ♥

Till farmor!

Hejsan bloggen!

Jag mådde inte så bra inatt, jag vaknade klockan 4 inatt mådde illa och hade jätteont i huvudet. Jag skickade ett sms till Ylva att jag inte kunde åka ut och paddla idag på grund utav vad som hände inatt så vi ska ta det någon annan dag. Jag sov till klockan 7 somnade om och vaknade först vid 2 av att mamma ringde. Jag åt lite, kollade på tv och duschade. Till middag blev det våfflor och gud så gott det var!

Men nu ska jag och pappa åka till farmor på en fika och för att hämta en sak. Skriver mer när jag kommer hem!   


Update

Hejsan bloggen!

Ja min engelska stavning är ju inte den bästa menmen ni förstår nog vad jag menar.

Mitt senaste inlägg var ju igår morse. Jag och Ylva hade sååå kul på Grinda. Vi solade, vi badade och vi snackade, mycket! Vi tog båten från ön halv 6. Två timmar senare gick vi av båten hemma på fastlandet. Vi tog tunnelbanan hem och jag sov gott i min sköna säng.

Imorse gick jag upp halv 12 när Amanda ringde. Hon kom hit, vi valde kläder till mig vilket blev min nyaste kjol och ett vitt linne och sedan sprang vi ner till tunnelbanan. Det var några Fullisar som frågade om vi hade bråttom och om vi ville stanna. Det ville vi inte =P

Vi skulle till stan med Alice och några av hennes kompisar. Vi hade jättekul! Gick runt lite i stan och tog en fika. Jag och Amanda åkte hem vid 5 halv 6 och jag var hemma strax efter 6. Åt lite middag och ringde Sanna. Vi bestämde att vi skulle göra något och jag kom till henne. Vi kollade mest på tv och pratade.

Imorrn ska jag och Ylva ut och paddla kanot i Brunnsviken och det ska bli jättekul!

Men nu ska jag sova. Försöker hinna med att blogga imorrn innan jag sticker. Ha det bäst! ♥


Ska snar sticka

God morgon alla läsare!

Jag har just packat en ryggsäck (är ingen ide att ha min nya väska på en ö i skärgården) med lite kläder, en bok, lite pengar och badkläder. Ska snart packa mer en macka. Jag gick upp för en timme sen och på den tiden har jag kollat på tv och läst lite bloggar.

Men nu ska jag gå och bre en macka. Ha det bäst! ♥

Sommarn är snart slut

Hejsan bloggen!

Skolan börjar om en vecka och en dag, ganska tidigt om du frågar mig för vissa av mina kompisar börjar en hel vecka efter mig. Inte så kul. Men det ska faktiskt bli lite skönt att komma tillbacks till vardagen även fast jag inte ser fram emot tidiga mornar.

Åh det här sommar lovet har gått så snabbt! Och jag skäms, för jag som brukar ta mitt första dopp i april men i år tog det 12 juni och det är den ända gången och jag lovar verkligen den ända gången jag har badat den här sommaren. En ända gång! Men där jag har varit har det varit så dåligt väder. För när jag var uppe i Norrland var det jättedåligt väder där men strålande sol här i Stockholm. När jag var på landet var det inte många moln fria dagar och sen jobbade pappa så mycket med våran gäststuga så dom få gångerna det blev fint väder kunde vi inte åka.

Aja, imorrn ska mitt andra dopp inträffa för då ska jag åka ut till Grinda, en ö i skärgåden med Ylva och hennes familj. Om jag hinner så skriver jag imorrn men jag lovar inget.

Hoppas ni ha badat fler gånger än vad jag har gjort. Ha det bäst! ♥

Söndag

Hejsan alla läsare!

Jag vaknade 10 av att Ylva väkte mig. Inte så kul med tanke på att jag somnade 3 inatt =/ Aja, vi gick upp åt lite frukost och nu ska vi fixa till oss lite. Men nu ska jag välja kläder. Hoppas det går bättre för er än vad det gör för mig =P.

Ha det bäst! ♥

Är med Ylva

Hejsan bloggen!

Nu är jag med Ylva. Hon ska sova här. Vi har just fixat morgonkaffe dels för att det är morgon och dels för att vi ville ha =P
Vi har just kollat på Djävulen bär prada och ska nu se på Jackten på lyckan. Men nu ska jag sociala mig lite med Ylva, skriver imorgonbitti. Sov sött! ♥

God morgon!

God morgon bloggen!

Jag vaknade halv 12. Jag gick upp och åt lite frukost och sedan tog jag en dusch. Jag ska fixa mig lite och sen ska jag ringa Sanna. Jag ska också träffa Ylva idag första gången på veckor.

Jag skrev inget igår för jag orkade helt enkelt inte. =P Jag tog en dag ledigt.

Nej men nu ska jag gå och borsta håret. Ni får ha en bra dag! ♥


God natt!

God natt alla läsare!

Orkar inte lägga in bilderna nu, jag gör det imorrn istället. Ha det bäst! ♥


Hemma igen!

Hejsan bloggen!

Jag kom just hem från Vällingby C, har varit där med Amanda. Jag köpte:

- Ett par pumps från MQ
- En body från Gina

Jag lägger in bilder på saker lite senare när Amanda har gått hem. Åh gud va jag har ont i mina fötter. Jag har gått runt i mina vita pumps i Vällingby i 3 timmar. Aja, nu ska jag sociala mig lite med Amanda. Ha det bäst! ♥

Sista inlägget idag, tror jag =P

Hejsan bloggen!

Det var meningen att förra inlägget skulle bli det sista för kvällen men sen ändrade jag min header och undrar vad ni tycker. Jag tog bilden när jag var på Sicilien på väg till matsalen för att äta frukost.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Ha det bäst och sov gott!

God natt bloggen!

Hejsan bloggen!

Sen mitt senaste inlägg har jag hunnit med att kolla på tv i flera timmar, ätit lite mat, mublerat (hur det nu stavas) om i min garderob, kliat mamma på ryggen och tjänat lite pengar och duschat.

Igår när jag hjälpte Sanna att rensa ut hennes Garderober fick jag en lock-kräm från sf och finns att köpa på bland annat Åhlens. Och wow vilken skillnad det blev. Jag drukar få småsmå risiga lockar som inte ser ut som lockar. Om jag inte borstar eller gör något med håret innan det börjar torka blir resultatet lejonkungen. Men efter jag tog i krämen har jag fått fina och ganska stora lockar. Om ni vill ha lockar som ser natuliga ut, testa den här produkten.







Jag kan inte hitta någon bild på flaskar och jag kan inte ta ett kort på den för min mobil kamera och min vanliga kamera låter när jag tar ett kort. Men flaskan är orange och kommer från sf (scandinavian formula)

Men nu ska jag gå och lägga mig. Sov sött alla läsare! ♥

God morgon alla läsare!

Hejsan bloggen!

Idag när klockan ringde somnade jag om som vanligt och vaknade för 10 minuter sen. Igentligen skulle jag träffa Amanda idag men jag fick sån sprängade huvudvärk så vi ska träffas imorgon istället. Vad ska ni göra idag då?
Och så har jag sån otur, första dagen med uppehåll på flera dagar och jag ska sitta inne. Tråkigt! Aja, vad gör det om hundra år?

Nej men nu ska jag krypa ner med mitt täcke i soffan. Ha det bäst! ♥

Dagens köp/kvällens+gårdagens outfit!

Hejsan bloggen!

Idag var ju jag i vällingby. Jag åkte dit för att hitta en väska men kom hem med:

- En blå kjol 49 kr (REA)- Gina
- En bok: Säg det inte till någon 60 kr- Bokhandeln
- Stora guldiga hårspännen 20 kr- H&M, divided

I detta inlägg tänkte jag visa kjolen, shortsen och kvällens outfit (Jag bytte om till min kjol efter middagen):



 Jag har på mig: Min nya blå kjol från Gina, ett vitt linne från Gina, leggings från Gina, svarta strumpor (kanske inte syns på bilden) kommer från Sicilien och dom vita pumpsen kommer från skopungten.

 

Gårdagens:

 

 Blommig tröja- H&M
 Blåvit randiga shorts- MQ

Hejsan alla söta läsare!

Hejsan bloggen!

Jag sitter på mitt rum och chattar med en kompis. Idag var jag med Sanna, vi rensade igenom hennes garderober och låder och jag fick med mig ganska mycket hem: örhängen, skärp två klockor, tre antecknings block, sudd och pennor m.m. Tack bästis! ♥

Här kommer lite bilder på min nya väska. Jag köpte den på Vero Moda för 230 kronor i Gallerian.



 Den är underbar! I nästa inlägg kan ni läsa om sakerna jag köpt idag. Ha det bäst! ♥

Är med Sanna!



Hejsan bloggen!

Jag är med Sanna idag. Vi har tagit det lungt, sett på två filmer och kollat på tv.
Jag ringde banken idag eftersom det var 2 och en halv vecka sen
jag var på banken för att fixa mitt bankomat kort och mitt leg. Han som hjälpte mig sa att mitt kort skulle komma efter 2-3 dagar och nu har det gått 2-3 veckor,
 jag tycker att det är dåligt att dom säger saker som dom inte lovar!
Men sen kollade tjejen jag pratade med i telefon om mitt
bankomatkort var beställt och det var det inte. Så dom hade glömt att beställa det. Konstigt!

Aja, imorrn ska jag vara med Sanna. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir väll som idag.

Nu ska jag fixa en bild på min kära väska. Ha det bäst! ♥

 

Nykomlingarna i min garderob.

Hejsan bloggen! Här kommer alla saker jag köpt under sommarlovet:



 Trosor för 19 kr styck på Ica Maxi. Jag har ett par blå,gröna fast utan prickar också men dom låg i tvätten.



Blå,vit randiga shorts från MQ för 199 kronor.



Skjort-klänning från vila för 199 kronor



Blommig tunika för 49 kronor på Gina tricot.



Ett par blå vanliga jeans för 99 kronor på Gina tricot.

Ha det bäst! ♥



God natt!

Hejsan bloggen!

Idag har jag varit i stan hela dan med min kompis Amanda. Vi hade jättekul! Jag köpte:

- En almenacka från Monki för 40 kr (Kap!)
-Conciler(eller hur det nu stavas) och ögonbrynspenna från H&M för 39 och 25 kronor
-En grå påsväska i fusk skinn från Vero Moda för 230 kronor


Vi gick runt i lite affärer och pratade. Jag tog en liten fika på ett café utanför Monki i Souk gallerian på Drottninggatan. Detas mackor och smoothis är helt fantastiska! Min favotit smoothi är med banan och jordgubbar och kostar 39 kronor. Ganska dyrt för en smoothi men det är den värd!

Om 2 veckor börjar skolan igen och det ska faktiskt bli lite kul. Jag kanske låter helt sjuk men jag tycker att det ska bli jättekul att komma tillbaks. Inte till alla läxor, prov och jobbiga lärare (även fast jag ha haft tur) utan till alla kompisar som man bara har träffat några få gånger under sommarlovet och att fräffa dom varje dag, vilken lyx! Jag börjar ju i 8:an nu och jag är spänd och nervös att få mina första betyg.

Men nu gott folk ska jag gå och lägga mig i min kära säng. Jag lägger in mer bilder imorrn. Ha det bäst!

Det funkar inte...

Hejsan bloggen!

Jag kan inte lägga in några bilder nu för det funkar inte.
Det är något fel. Men jag försöker mer imorrn.
Ha det bäst! ♥

I'm back home!

Hejsan bloggen och alla läsare!

Jag kom hem för några timmar sen och har tagit det lungt sen dess. Jag har pratat med Ylvisen, kollat på tv och suttit vid datorn. Men vet ni vad jag gjorde när det regnade. Jag fick sånt glass sug så jag lånade mammas cykel och cyklade ner till Ica. Och när jag kom ut spö regnade det, så när jag kom hem var jag dyng sur =P

Imorrn ska jag nog åka till stan. Jag skulle åka dit med Ylva men hon kunde inte så jag hoppas att Sanna har lust att följa med. Jag ska försöka hitta min väska, ett linne med Mimmi och lite andra grejer, bl.a till skolan.

Jag åker inte till landet fören på fredag eftermiddag för mamma och pappa börjar jobba på måndag, tycker synd om er. Så jag kommer vara hemma hela veckan och till helgen åker jag till landet. Sen är jag hemma hela nästa vecka och åker till landet helgen efter.

Men nu ska jag fixa lite bilder. Ha det bäst! ♥


På väg hem! (Mobilblogg)

Hejsan bloggen! Jag sitter i bilen på vägen hem från landet. Vi ska stanna och äta lite om en liten stund. När jag kommer hem så ska jag ta det lugnt, lägga ut bilder på allt jag köpt under sommarlovet, duscha och kanske träffa Sanna eller Ylva om jag får tid över. Imorrn ska jag nog åka till stan för att köpa en ny väska. Men nu ska jag snart hoppa ur bilen för att äta middag på donken. Ha det bäst!

RSS 2.0